Acest concurs a expirat în data de 2015-04-09. Vezi concursurile active aici.
Delikat sarbatoreste asa cum inima-ti pofteste.

Campania "Delikat sarbatoreste asa cum inima-ti pofteste." se va desfasura in perioada 27.02.2015 - 08.03.2015, in reteaua magazinelor Carrefour hipermarket din Romania 

Conditia de participare la campanie o constituie cumpararea de produse participante, in valoare de minimum 15 lei (TVA inclus), in perioada Campaniei, pe acelasi bon fiscal. Participantii trebuie sa pastreze bonul fiscal pentru validare.

Prin intermediul acestui concurs se atribuie prin tragere la sorti urmatoarele 2.196 de premii:

  • 24 x Masina de tocat electrica Heinner model MGL12B-WH;
  • 24 x Tava ceramica Delimano in forma de inima;
  • 24 x Set tacamuri inox (24 piese);

Pentru fiecare indeplinire a conditiei de participare mentionata in prezentul Regulament, un consumator poate sa aleaga unul dintre biletele sigilate pe care i le prezinta promoterul de la standul Campaniei ce se afla instalat in magazin dupa linia caselor de marcat, avand dreptul sa extraga un bilet pentru fiecare indeplinire a conditiei de participare (se poate extrage un singur bilet pentru fiecare 15 lei cheltuiti pentru achizitionarea de produse participante evidentiate pe acelasi bon fiscal, in conditiile prezentului regulament). ln interiorul biletelor sigilate se afle inscriptionat denumirea unuia dintre premiile mentionate mai sus ori textul „necastigator ". Participantul va primi sau nu un premiu, conform mesajului gasit in interiorul biletului sigilat pe care l-a extras.

Castigurile vor fi validate pe loc, pe baza biletului extras care mentioneaza acel castig si pe care Participantul il va preda in schimbul premiului castigat. Castigatorii vor primi totodata certificatele de garantie aferente premiilor castigate. Lista cu numele castigatorilor si premiile atribuite va fi afisata si actualizata zilnic pe durata Campaniei in locatia in care acestia au fost desemnati.

Regulamentul oficial al campaniei il gasiti aici.