Acest concurs a expirat în data de 2016-05-31. Vezi concursurile active aici.
Cum pot fermierii sa castige o Toyota Hilux?

Pentru a aniversa 10 ani de prezență în agricultura românească, Timac Agro a lansat în această lună campania ”Descoperă puterea biostimulatorilor, descoperă puterea 4X4” – o tombolă la care marele premiu este o mașină de teren Toyota Hilux, un model foarte apreciat de fermieri fiind parcă anume creat pentru a răspunde nevoilor agricultorilor care trebuie să ajungă ușor și în câmp, dar și la întâlnirile de afaceri.

Tentant este și premiul II – un ATV Goes 520, modelul scos în 2015, în timp ce premiul trei este o dronă de ultimă generație.

La tombolă se pot înscrie toți clienții vechi sau noi ai Timac Agro care cumpără produse Timac Agro românia din Gama lichide, iar mecanismul de acordare a tichetelor de tombolă este următorul:

Pentru ”Clienții noi” – la achiziția a minim 150 litri din Gama Lichide, clientul primește un bilet de tombolă. Pentru fiecare 150 de litri din Gama Lichide achiziționată peste cei 150 litri inițiali, clientul mai primește câte un bilet de tombolă. ( Exemplu:  Client nou: Achiziție de 375 litri –primește premiul pentru 375 de litri, un bilet de tombolă pentru că a achiziționat mai mult de 150 de litri și încă un bilet de tombolă pentru că a achiziționat încă 150 litri în plus față de primii 150 de litri.)

Pentru ”Clienții vechi” – la achiziția a minim 50 de litri din Gama Lichide, clientul primește un tichet de tombolă. Pentru fiecare 50 de litri din Gama Lichide achiziționată suplimentar față de cantitatea achiziționată anul trecut, clientul mai primește un bilet de tombolă. ( Exemplu:  Client vechi: Anul trecut a luat 400 litri, anul acesta 750 de litri – primește premiul pentru 750 de litri, primește un bilet de tombolă pentru că a achiziționat peste 50 de litri și încă 7 bilete de tombolă pentru că a achiziționat 350 de litri mai mult decât anul trecut.)

Promoția desfășurată de Timac Agro România a început din 1 februarie și se încheie pe 30 mai 2016.