Acest concurs a expirat în data de 2014-07-29. Vezi concursurile active aici.
Castiga o lenjerie sexy Feromoni de la Anais!

Concursul "O vara fierbinte" se va desfasura in perioada 08.07.2014 - 28.07.2014.

Pentru a putea intra in concurs, participantii trebuie sa aiba un cont de Facebook, completat cu o adresa de email valida si nume / prenume reale. Poate participa la acest concurs orice persoana fizica care are varsta minima implinita de 18 ani, indiferent de sex, nationalitate sau religie.

Inscrierea la concurs:

  • Fii fan al paginii Just4girls de Facebook
  • Lasa un comentariu la postarea concursului prin care iti vei anunta participarea la concurs, (ex.: particip la concurs)
  • Da Like si Share la postarea concursului nostru pe peretele tau

Premiile oferite:

  • o lenjerie sexy Feromoni de la AnaisSutien, portjartier si chilot tanga. Set sexy format din sutien decupat la sani, portjartier ajustabil si chilot tanga confectionate din voal fin cu detalii din satin. Portjartierul din voal transparent subliniaza talia si linia soldurilor transformand lenjeria intr-o provocare ispititoare si sexy, iar sutienul dezgoleste frumusetea bustului printr-un design incitant.
    Poate fi accesorizat cu dres asortat din categoria "Dresuri" si nipples pentru sani din categoria "Accesorii sani".

In data de 29.07.2014 castigatorul va fi ales prin intermediul paginii random.org (Vom genera un numar in functie de numarul de comentarii inscrise la concurs. Rezultatul, va desemna comentariul castigator in ordinea participarii). Castigatorul va fi anuntat pe pagina de Facebook Just4girls.ro dupa ora 19.00 in data de 29-07-2014.