Acest concurs a expirat în data de 2016-06-01. Vezi concursurile active aici.
O lenjerie de pat de calitate va transforma somnul intr-o adevarată placere.

Nimic nu se compară cu un somn bun. O lenjerie de pat de calitate va transforma somnul într-o adevărată plăcere, având efecte asupra mai multor simţuri şi oferindu-ţi condiţiile optime pentru o odihnă corespunzătoare.

Magazinul online uHome îţi oferă o gamă completă de produse pentru dormitor, lenjerii calitative, fine, din game variate, perfecte pentru orice design interior, ca tu să ai un somn liniştit şi un cămin complet utilat.

În plus, acum ai ocazia să câştigi o lenjerie de pat, la alegere.

Ce trebuie să faci?

  1. Devino fan al paginii de Facebook uHome.ro prin apăsarea butonului Like În cazul în care eşti deja fan, omite această etapă.
  2. Postează aici, sub forma de comentariu, textul Particip.
  3. Share-uieste link-ul concursului pe pagina ta de Facebook -  Ai grijă că vizibilitatea postării să fie setată ca "publică".

Câştigătorii preliminari aleşi în urma extragerii vor fi verificaţi pentru a se vedea dacă au îndeplinit cele trei conditiţii pentru a participa la concurs, ei fiind descalificaţi dacă nu le respectă.

Concursul se desfăsoară în perioada 09 mai 2016 - 31 mai 2016.

Premiul concursului consta intr-o lenjerie de pat pentru 2 persoane formata din 4 piese de calitate din noua colectie uHome, confectionata din bumbac si fibre asemantoare bumbacului, în valoare de 149 RON.

In pachet veti gasi:

  • cearceaf pilota: 195 cm x 225 cm
  • cearceaf pat: 225 cm x 250 cm
  • fete de perna 2 bucati: 55 cm x 75 cm

Fibră naturală cea mai utilizată în industria textilă, bumbacul este un tesatura cea mai utilizata în domeniul lenjeriilor de pat. Confortul oferit de acestea iti garanteza un somn linistit. Datorita acestui amestec rezulta o lenjerie de pat cu o textura fina, placuta la atingere, matasoasa, neteda si cu un aspect placut.

Conditii de participare si regulament:

  • Toti participantii la concurs trebuie sa lase un comentariu la articol.
  • Vor fi descalificati toti cei care nu respecta tema concursului si cei care folosesc un limbaj vulgar.
  • Castigatorii, care sunt anuntati prin e-mail /mesaj, sunt obligati sa raspunda cu un reply in 24 ore. In caz contrar, este extras un alt castigator.
  • Premiul va fi revendicat in max. 15 zile de la confirmarea adresei.

Castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti in data de 01 iunie 2016 cu ajutorul random.org.

Organizatorul concursului este site-ul www.uhome.ro, operat de societatea comercială Branfog Consulting SRL.