Acest concurs a expirat în data de 2015-07-30. Vezi concursurile active aici.
Zile de vara.

Trimite maxim 3 fotografii pe tema “Zile de vara” (fotografii reprezentatie pentru vara, fie ca vorbim de peisaje de vis, portrete in aer liber, fotografii subacvatice sau din city break-uri).

Cum inscriu imagini in concurs?

  • Trebuie sa te loghezi in site-ul de concurs cu datele de logare din F64.ro.

Tema concursului: Zile de vara

Asteptam fotografiile tale cu tematica de vara! Indiferent ca vorbim despre peisaje de vis, portrete in aer liber, fotografii subacvatice sau din city break-uri ori de pe o plaja pustie, arata-ne vara ta si ai sansa sa-ti printezi intreaga vacanta pe o Canon Selpy CP-910, care va fi a ta! Idei pentru fotografii de vara sau pentru imagini subacvatice reusite, gasesti pe blogul F64 sau pe canalul nostru de Youtube.

  • Dimensiuni imagini: Imaginile trimise trebuie sa aiba latura mare de 1024 pixeli.
  • Imaginile vor fi in format JPEG, cu exif, fara semnatura, data sau alte insemne pe ele. Ne rezervam dreptul de a nu publica imaginile care nu respecta aceste conditii.
  • Imaginile sunt aprobate in cel mult in 48h lucratoare, putand fi vizualizate apoi in site-ul de concursuri F64. Nu te ingrijora astfel daca fotografiile nu apar imediat pe site.

Perioada desfasurare:

  • Etapa 1 - trimitere fotografii: 8 iulie – 29 iulie 2015;
  • Etapa 2 - jurizare: 30 iulie 2015;
  • Etapa 3 - anuntarea castigatorului: 31 iulie 2015;

Premiul:

Premiul este oferit de sponsorul concursului, Canon CEE Gmbh – Bucharest Office, si consta intr-o imprimanta Canon Selphy CP-910.  

Canon Selphy CP910 este o imprimanta foto cu un design compact si elegant, foarte usor de conectat wireless cu smartphone-uri si camere foto imprimarea fiind extrem de facila si rapida.

Ultra-portabila, imprimanta iti permite imprimare de calitate profesionala oriunde, fiind ideala chiar si pentru imprimarea wireless de pe smartphone-uri si camere digitale.

Amintirile tale vor prinde viata, trebuie doar sa ne cuceresti cu o fotografie despre ideea ta de vara.