Acest concurs a expirat în data de 2016-12-01. Vezi concursurile active aici.
Esti blogger? Poti castiga un sejur de poveste la Hotelul de Gheata!

Esti blogger? Poti castiga un sejur de poveste la Hotelul de Gheata!

Stalinskaya si Cristian Manafu fac o invitatie tuturor celor pasionati de blogging sa intre intr-un concurs inedit. Sub tema ”Evolutia celor puternici”, bloggerii sunt invitati sa scrie despre experienta lor din ultimii ani. Despre cum au evoluat, cum au crescut, cum s-au dezvoltat. Personal sau profesional. 

Premiul este unul foarte deosebit. O experiență oferită de Stalinskaya Vodka la Hotelul de Gheață Bâlea (include 1 noapte de cazare în hotelul de gheață + mic dejun și cina festivă în Hotelul de Gheață) pentru 2 persoane (valoare premiului este 1.500 lei), în 20 - 21 ianuarie 2017

La finalul postului, adaugati urmatorul text, pentru a putea recunoaste povestile dedicate si lasati apoi link-ul in comentarii aici.

Încă de la lansare, sub sloganul ”Pentru cei puternici”, Stalinskaya Vodka este alături de cei care care au curajul să riște pentru a transforma orice încercare într-o victorie, de cei al căror succes este alimentat de tăria de caracter. Anul acesta, Stalinskaya a împlinit 20 de ani.

Concursul se încheie pe 30 noiembrie 2016.