Acest concurs a expirat în data de 2016-07-28. Vezi concursurile active aici.
Pregateste-te de cumparaturi … in Austria!

Pregătește-te de cumpărături…în Austria!

McArthurGlen Designer Outlet Parndorf este destinația ideală pentru pasionații de modă și smartshopperi, iar noi te trimitem acolo pentru două zile și îți oferim un voucher de cumpărături în valoare de 300 de euro.

Vei fi încântată de această experiență. Un adevarat „oraș al magazinelor de lux”, în centrul Parndorf oricine își poate găsi piesa de designer mult dorită: printre mărcile cele mai râvnite se numără brand-uri de renume – Escada, Calvin Klein, Stefanel, Marc O´Polo, Guess, True Region sau Polllini, reduse pe durata întregului an cu până la 70%.

Tot ce trebuie sa faci este să vizitezi pagina www.designeroutletparndorf.at, să ne spui care sunt cele 5 mărci de designer preferate din centrul Parndorf, să completezi formularul de mai jos cu datele tale și poți câștiga marele premiu.

Te invităm să descoperi un must-see al regiunii și să te relaxezi alături de o persoană dragă în minunatul Pamhagen, la Vila Hotel, unde aveti 2 nopti cazare, sa va bucurati de cină într-o locație cu adevărat deosebită și să îți faci un cadou special cu voucherul de cumparaturi în valoare de 300 de euro. Ce poate fi mai bine?

Campania promotionala “Designer Outlet Parndorf” se desfasoara in perioada 27 iunie - 27 iulie 2016.