Acest concurs a expirat în data de 2016-12-01. Vezi concursurile active aici.
Acum, amintirile au un colier pe masura, pe care il primesti garantat!

Campania promotionala se va derula la nivel national, in perioada 1 octombrie  – 30 noiembrie 2016.

La aceasta campanie poate participa orice persoana fizica, cu domiciliul in Romania, cu varsta de peste 18 ani, cu exceptia angajatilor Organizatorului, precum si a rudelor acestora, ai agentiilor si ai oricaror alte persoane juridice implicate in organizarea si derularea Campaniei.

Persoanele care participa la campanie trebuie sa indeplineasca urmatorii pasi pentru a se inscrie in cadrul campaniei:

  1. Sa achizitioneze orice produse comercializate de catre MULLER DAIRY RO SRL, cu un bon fiscal, din orice structura de vanzare de pe teritoriul Romaniei, in perioada Campaniei. 
  2. Sa se inregistreze pe pagina www.muller.com.ro, sectiunea concurs si sa insereze datele bonului/bonurilor fiscale cu care doreste sa participe la campanie. Cei care doresc sa participe la campanie pot intra pe site sa-si creeze un cont personal sau sa valideze cu datele personale un cont deja inregistrat.
  3. Cei care doresc sa participe la campanie au si optiunea de a se loga cu conturile lor de Facebook. Pentru aceasta optiune trebuie sa se asigure ca profilul lor este public sau sa-l seteze astfel si ca datele de identificare sunt cele reale.
  4. Dupa logarea in sectiunea de concurs participantii vor introduce in spatiile indicate valoarea totala a produselor participante inscrisa pe bonul fiscal, numarul de produse Muller aflate pe bonul fiscal, vor selecta structura de vanzare de unde au achizitionat produsul/produsele, seria si data bonului fiscal. Pentru validarea bonului fiscal participantii vor incarca o fotografie lizibila si completa a acestuia (inclusiv in format scanat).
  5. In urma introducerii valorii sumei totale a produselor participante, asa cum reiese din bonul fiscal, sistemul va aloca valoarea acestuia, cu respectarea valorii maxime zilnice de 100 lei, pe urmatoarele categorii de premii/sanse:
    • Pentru primii douazeci (20) lei din valoarea produselor inscrise pe bonul fiscal, Participantul va castiga dreptul de a primi un colier cu 2 pandantive la alegere;
    • Pentru fiecare din urmatorii cinci (5) lei din valoarea produselor inscrise pe bonul fiscal, Participantul va castiga dreptul de a primi un pandantiv din 20 de modele puse la dispozitie;
    • O sansa la atribuirea unuia din premiile zilnice oferite prin tragere la sorti cu mentiunea ca un participant care a castigat un premiu zilnic nu mai beneficiaza de sansa pentru tragerea la sorti la celelalte extrageri de premii zilnice.
  6. Fiecare bon fiscal continand produse Muller introdus oferă o șansă la tragerile la sorți zilnice, indiferent de valoarea produselor Muller, de numărul de produse participante inscrise pe bon sau de articolele gratuite primite.

Un participant poate înscrie bonuri fiscale in valoare maxima de 100 RON pe zi produse participante. 

In contul fiecarui participant, in sectiunea Contul meu, se vor acumula: valoarea produselor participante achizitionate in perioada campaniei, indiferent de numarul de bonuri fiscale introduse sau de valoarea acestora, fara insa ca valoarea maxima sa depaseasca 100 lei/zi.

Premiile oferite in cadrul acestei campanii sunt:

  • Premiul Zilnic prin tragere la sorti: 46 premii, constnad intr-o EXPERIENTA MULLER – o experienta la alegere in valoare de 1.000 de lei, care se acorda prin tragere la sorti, in baza bonurilor fiscale introduse intr-o zi intre orele 00:00 si 23:59. Participantii pot alege ce tip de experienta si-ar dori, alegand o imagine cu titlu de prezentare dintre cele puse la dispozitie de catre Organizator pe pagina www.promotia.muller.com.ro, imagine care poate fi impartasita cu un prieten prin e-mail sau pe Facebook. 
  • Premii oferite Participantilor inregistarti in functie de valoarea achizitiilor de produse participante inscrise pe bonurile fiscale: – la primii 20 de lei acumulati prin achizitia de produse participante, Participantul va primi un colier personalizat cu 2 pandantive la alegere din 20 de modele puse la dispozitie. Suplimentar, la fiecare 5 lei, Participantul poate alege un alt pandantiv din cele 20 de modele ce se vor afla la dispozitia sa. Participantul poate continua sa adune pandantive, daca doreste, pana la epuizarea valorii produselor achizitionate, insa nu poate depasi valoarea a 100 lei/zi.

Aceste premii se acorda in limita stocului disponibil, la data lansarii Campaniei stocul fiind format din: 15.000 de coliere si 60.000 de pandantive (3000 din fiecare model; 20 de modele)