Acest concurs a expirat în data de 2015-02-21. Vezi concursurile active aici.
Ia micul dejun la Praga!

Concursul "#DaStartulDiminetii" se desfăşoară în perioada 12 ianuarie 2015, ora 7:00:00 – 20 februarie 2015, ora 23:59:59.

In perioada promotiei in magazinele participante vor fi prezenti promoteri din partea Organizatorului. Promoterii vor oferi, pentru toti cei care au achizitionat un pachet de biscuiţi și unul de cafea dintre produsele participante (Belvita 253g / 300g, Jacobs Krönung 250g / 500g, Tassimo) un premiu garantat constand intr-o cana de cafea: “Cana cu zâmbet”.

Pentru inscrierea valabila in vederea participarii la promotie, participantii trebuie:

  • sa intre pe paginile de Facebook Belvita Romania sau pe pagina Jacobs Kronung Romania sau pe pagina Tassimo Romania;
  • sa se pozeze impreuna cu cana si sa ne arate zambetul sau, apoi sa incarce fotografia pe una din paginile de Facebook participante la campanie (Jacobs Kronung Romania / Belvita Romania / Tassimo Romania) impreuna cu tagul #DaStartulDiminetii si poate castiga o excursie la Praga pentru 2 persoane.

Concursul se incheie in data de 20 februarie 2015, ora 23:59:59. Toate inscrierile valide  intra in extragerea care va avea loc dupa terminarea concursului, in data de 27 februarie 2015. In urma extragerii va fi desemnat 1 castigator si 4 rezerve aferente.

Premiul concursului este format dintr-o excursie pentru doua persoane la Praga (bilete de avion tur-retur + cazare la hotel 2 nopti + 3 mese/zi + transfer aeroport Praga–hotel–aeroport Praga). Valoarea comerciala a premiului este de 4.500 lei, inclusiv TVA. Cele doua persoane care participa la excursie trebuie sa fi implinit varsta de 18 ani la data excursiei.

Numele castigatorului va fi facut public pe paginile de Facebook (Jacobs Kronung Romania, Belvita Romania si Tassimo Romania) la finalul concursului, printr-o postare.

Regulamentul oficial al campaniei il gasiti aici.