Acest concurs a expirat în data de 2016-07-11. Vezi concursurile active aici.
Luati coroana la fotbal!

Preziceţi cine va câştiga Euro 2016 şi priviţi în realitate starurile la Euro!

Campionatul european de fotbal 2016 este un turneu al superlativelor! Pentru prima dată se vor întrece 24 de echipe, în loc de 16 ca până acum, pentru coroana fotbalului european. Care sunt cele două echipe care îşi vor disputa finala la Paris, în 10.07.2016? Iar înainte de toate: Care va fi echipa câştigătoare şi deci noua campioană europeană? Arătaţi-ne cât vă pricepeţi la fotbal şi participaţi la megaconcursul paysafecard.

Dacă ghiciţi echipa câştigătoare la Euro 2016 aveţi o şansă bună de a câştiga unul dintre premiile noastre principale:

  • Locul 1 - Premiul principal: O excursie la un El Clásico între FC Barcelona şi Real Madrid, plus PIN-uri paysafecard în valoare de 500 de euro
  • Locul 2 - Premiul principal: PIN-uri paysafecard în valoare de 400 de euro
  • Locul 3 - Premiul principal: PIN-uri paysafecard în valoare de 300 de euro

Măriţi-vă şansele de a câştiga jucând.

Vă puteţi mări şansele de a câştiga foarte simplu, înregistrându-vă gratuit la my paysafecard, contul dumneavoastră personal de plăţi online. Merită să faceţi aceasta din mai multe motive: Ca utilizator înregistrat la my paysafecard vă bucuraţi nu numai de un control total asupra costurilor, ci aveţi şi ocazia de a participa la amuzantul nostru concurs online PINalty kick şi astfel a vă asigura mai multe şanse la unul dintre premiile principale fantastice ale megaconcursului nostru. În plus, prin intermediul contului my paysafecard pot fi câştigate şi alte premii minunate.

Câştigaţi PIN-uri şi chiar mai mult!

În jocul PINalty kick porniţi, ca utilizator my paysafecard înregistrat, pe terenul de fotbal în căutarea golului ultimativ. Acumulaţi cât mai multe goluri şi puncte. Atenţie însă la adversari sau alte obstacole şi feriţi-vă mai ales de autogoluri. În funcţie de fazele turneului Euro 2016 vor exista clasamente în jocul nostru.

Cei mai buni 100 de jucători vor primi PIN-uri paysafecard în semn de apreciere pentru rezultatele obţinute:

  • Locul 1: 100 de euro;
  • Locul al 2-lea: 50 de euro;
  • Locul al 3-lea: 25 de euro;
  • Locurile 4 - 100: câte un PIN în valoare de 5 euro;

Dar aceasta nu este totul, deoarece se vor înfrunta şi naţiunile - organizate conform înregistrării la my paysafecard. Dintre echipele naţionale my paysafecard clasate cel mai bine se va alege încă o dată un câştigător pentru un PlayStation 4 plus Fifa 16!

Concursul paysafecard este organizat de paysafecard.com Wertkarten GmbH, Am Euro Platz 2, 1120 Viena (PSC) şi se va desfăşura între 25.05.2016 şi 10.07.2016. Participarea la concurs este gratuită.