Acest concurs a expirat în data de 2016-03-19. Vezi concursurile active aici.
Castiga unul dintre premiile zilnice sau chiar marele premiu, o vacanta pe bune!

Campania este organizata si desfasurata in toate restaurantele KFC de pe intreg teritoriul Romaniei, in perioada 19.02.2016 – 18.03.2016.

Campania se va desfasura in mai multe etape.

In etapa 1, ce se va desfasura in perioada 19 februarie - 13 martie 2016 participantii vor putea accesa site-ul www.be-real.ro si isi vor putea comanda un tricou, ce se va acorda ca material promotional. Tricourile, vor putea fi comandate de pe site in limita stocului disponibil, acesta fiind incarcat pe site in 2 transe pe durata intregii campanii.

Pentru ca aceasta inscriere sa fie valabila in vederea participarii la campanie este necesara indeplinirea cumulativa a urmatoarelor conditii:

  • participantul trebuie sa acceseze pagina www.be-real.ro, sectiunea „Tricouri”. In momentul accesarii acestei sectiuni in cadrul site-ului participantul trebuie sa urmeze urmatorii pasi:
    1. se alege categoria;
    2. se alege modelul tricoului din lista afisata;
    3. se apasa butonul „Comanda”;
    4. se completeaza formularul cu: nume, prenume, telefon mobil, adresa de email, adresa de livrare (strada, nr, bl, sc, et, ap, localitate, sector/judet), marimea tricoului, modelul (feminim sau masculin);
    5. se acceseaza „Comanda” pentru finalizarea inscrierii si comandarea tricoului;

In urma inregistrarii in campanie, participantul va primi tricoul comandat, ca material promotional, in maxim 7 zile lucratoare la adresa de livrare introdusa in formular si comunicata in momentul contactarii, in limita stocului disponibil.

In etapa 2, ce se va desfasura in perioada 19 februarie – 18 martie 2016 participantii se pot inscrie pentru unul dintre premiile oferite instant, prin momente norocoase sau pentru premiul oferit prin tragere la sorti, prin accesarea site-ului www.be-real.ro si postarea unei fotografii in care participantul trebuie sa apara imbracat cu tricoul primit prin inscrierea in
etapa 1, descrisa mai sus.

Pentru a castiga unul din premiile oferite in aceasta etapa, participantul trebuie sa isi faca o poza imbracat cu tricoul personalizat, primit ca material promotional si primit prin curier, iar poza s-o incarce pe site-ul www.be-real.ro.

In cadrul campaniei, premiile oferite prin tragere la sorti constau in:

  • Premii acordate prin momente norocoase – 290 x Variety Bucket KFC
  • Premiu acordat prin tragere la sorti – 1 x Excursie la rude in valoare de 1.500 de euro oferiti in lei, prin transfer bancar

Premiile constand in Variety Bucket KFC, vor fi oferite sub forma unor vouchere electronice si pot fi utilizate pana la data de 30.04.2016 in orice restaurant KFC din Romania.

In cadrul campaniei promotionale, pe intreaga durata a campaniei, se vor putea comanda prin inscrierea pe site, tricouri personalizate, ca materiale promotionale, in limita a 720 de bucati, in perioada 19.02.2016 – 13.03.2016.

In cadrul campaniei promotionale se vor acorda instant, prin momente norocoase in total 290 de Variety Bucket KFC, cate 10 premii in fiecare zi, oferite in perioada 19.02.2016 – 18.03.2016. Un Variety Bucket, contine 4 bucati de pui, 6 Crispy Strips si 6 Hot Wings.

In cadrul campaniei promotionale se vor acorda prin tragere la sorti electronica o excursie la rude ce va fi oferita sub forma de bani. Valoarea premiului este de 1.500 euro, iar intrarea in posesia premiului se va realiza transfer bancar, in lei, in contul oferit de catre castigatorul validat.

Premiile constand in 290 de Variety Bucket KFC se vor oferi prin momente norocoase. Pentru fiecare premiu se va desemna inaintea inceperii Campaniei in mod aleator cate un moment castigator (definit sub forma: zi, ora, minut, secunda). Momentele castigatoare vor fi extrase in cadrul unei trageri la sorti inainte de data inceperii campaniei, din intervalul corespunzator perioadei campaniei. Va fi desemnat castigator participantul care a transmis primul in campanie o inscriere valida dupa un moment castigator, indiferent de intervalul de timp concret dintre momentul castigator si momentul inscrierii in campanie.

Castigatorul premiului constand in excursie la rude, oferit in cadrul promotiei va fi desemnat prin tragere la sorti electronica ce va avea loc in prezenta unui reprezentant al organizatorului si a unui notar public. In data de 23.03.2016 se vor trage la sorti un premiu  impreuna cu 10 rezerve. Vor intra in tragere la sorti toate inscrierile valide din perioada 19.02.2016 - 18.03.2016.