Acest concurs a expirat în data de 2015-03-09. Vezi concursurile active aici.
Sissi rasplateste nobletea.

Campania promotionala “Sissi rasplateste nobletea” va incepe la data de 1 martie 2015, ora 00:01 si va inceta la data de 8 martie 2015, ora 23:59.

Prin participant se intelege orice persoana fizica in varsta de peste 18 ani care indeplineste cumulativ urmatoarele criterii:

  • este mama /persoana asimilata statutului de mama;
  • acceseaza site-ul sissiromania.ro sau pagina de Facebook Sissi Romania;
  • primeste minimum o felicitare pe zi, dar nu mai mult de doua felicitari pe zi de la acelasi expeditor;
  • nu este angajat al organizatorului sau al agentiei sau ruda de gradul I cu acestia;
  • este inscrisa la concurs prin intermediul adresei de email si al numelui complet;

In perioada campaniei, Sissi Romania va derula campania „Sissi rasplateste nobletea” prin intermediul careia utilizatorii pot crea si transmite felicitari virtuale.

Dupa ce felicitarea este trimisa, coloana din partea dreapta se schimba intr-o sectiune in care utilizatorului i se multumeste pentru actiune, i se reaminteste de concurs si este invitat sa inscrie destinatarul la Tombola prin furnizarea numelui si a adresei de e-mail a destinatarului si apasarea butonului “Inscrie”. Trimiterea felicitarii nu este conditionata de inscrierea in concurs, dar inscrierea se poate face doar dupa trimiterea cu succes a unei felicitari animate (share pe wall sau in mesaj privat), iar trimiterea felicitarii fara furnizarea numelui si a adresei de e-mail a destinatarului.

Utilizatorii / expeditorii pot inscrie in concurs doar mamele al caror acord l-au obtinut in prealabil, adresele de e-mail ale destinatarilor care si-au dat acordul in acest sens. Destinatarii inscrisi in concurs vor fi notificati printr-un e-mail automat de la Sissi pe adresa de mail mentionata de expeditor.

Premiile oferite pentru aceasta campanie in cadrul concursului sunt:

  • 8 buchete de flori, oferite cate unul in fiecare zi de campanie, in valoare totala de 436 euro fara tva.
  • o excursie la Viena (transport, cazare, acces la obiective turistice) pentru o mama si familia acesteia (maxim 4 persoane) in valoare de 1500 euro fara tva.

Fiecare premiu zilnic consta intr-un buchet de flori oferit destinatarilor a caror adresa de e-mail este inscrisa de cele mai multe ori in ziua respectiva. In caz de egalitate, castigatorul va fi ales prin tragere la sorti. Un destinatar poate castiga un singur premiu pe perioada campaniei.

Premiul cel mare se ofera prin tragere la sorti din totalitatea destinatarilor inscrisi valid in concurs cu adresa de e-mail.