Acest concurs a expirat în data de 2015-06-16. Vezi concursurile active aici.
Creeaza prima bavetica de Drive-In din Romania si Calif te trimite la Paris Design Week 2015!

Concursul va începe la data de 16 Mai 2015, ora 10:01 şi se va încheia la data de 15 iunie 2015, orele 23:59.

Participanţii se vor putea înscrie în concurs prin trimiterea unui email la adresa concurs@calif.ro, conţinând următoarele informaţii şi documente: nume, prenume, data naşterii, nr. de telefon, adresa si fişiere în format: jpg hi res, cdr, tiff, pdf, ppt, link prezi – dimensiunea maximă acceptată a emailului este 8MB.

Pentru a fi considerate valida de către comisie, fiecare înscriere trebuie să îndeplinească cumulativ până la finalul Concursului următoarele cerinţe:

  • să conţină datele de identificare mai sus menţionate;
  • să fie însoţită de cel puţin un proiect, schiţa sau randare a baveţicii Calif;
  • să îndeplinească condiţiile tehnice de predare specificate mai jos;

Participanţii pot înscrie un număr nelimitat de proiecte în concurs respectând conditile specificate mai jos.

Titlul emailului aferent fiecărei înscrieri în concurs trebuie completat după următorul exemplu: Înscriere propunere baveţică Drive Calif, nume şi prenume participant. Fiecare înscriere în concurs va fi confirmată printr-un mesaj de răspuns din partea Organizatorului, termenul rezervat de organizator pentru această operaţiune fiind de 72 de ore. Participarea la concurs este gratuită, participanţii nu vor suporta niciun fel de cost din partea Organizatorului sau oricare alte entităţi implicate în realizarea prezentului concurs.

Câştigătorii concursului trebuie să poată demonstra că sunt deţinătorii drepturilor intelectuale şi de proprietate asupra proiectelor depuse.

Condiții de eligibilitate și reguli de trimitere a proiectelor:

  • Trimiterea proiectelor, schiţelor sau randarilor se poate face până cel târziu la data de 15 iunie 2015, orele 23:59:59, la adresa de e-mail concurs@calif.ro.
  • Fiecare email de înscriere trebuie să conţină în corpul e-mail-ului datele de identificare a participantului (nume, prenume, nr de telefon)
    • proiect + numele participantului
    • proiectele, schiţele sau randarile pot fi ataşate e-mail-ului în format jpg hi res, cdr, tiff, pdf, ppt, link prezi
    • dimensiunea maximă a emailului trebuie să fie 8MB

În cadrul prezentului concurs se va acorda un singur premiu în valoare totală de 1.000 eur (250 eur bilet de avion dus-întors, cazare 3 nopţi în Paris în valoare de maxim 500 EUR, rezervată prin system sistem hotelier sau prin system sistem www.airbnb.com, 50 EUR per zi pentru cheltuieli personale, 50 EUR biletul de intrare la festival). Premiul se va atribui proiectului situat pe locul întâi după deliberarea juriului.

Proiectele câştigătoare vor fi desemnate în termen de maxim 7 zile lucrătoare. Participantul desemnat câştigător în urma Concursului va fi contactat de Organizator printr-un apel telefonic în termen de 2 zile lucrătoare de la data desemnării, pentru a i se comunica detaliile de primire a premiului.