Acest concurs a expirat în data de 2016-06-04. Vezi concursurile active aici.
Scaneaza arta la tava creata cu noul Burrito de la KFC, vezi in ce curent artistic te incadrezi si castiga sandvisuri Burrito din partea casei si o excursie.

Campania "KFC – Burrito Art Scanner" este organizata pe teritoriul Romaniei, in perioada 16.05.2016 - 03.06.2016.

Pentru ca inscrierea sa fie valabila in vederea participarii la campanie este necesara indeplinirea cumulativa a urmatoarelor conditii:

  • participantul trebuie sa mearga in oricare dintre restaurantele KFC;
  • participantul trebuie sa achizitioneze un produs KFC Burrito si in timp ce il savureaza sa lase sa ii cada pe foaia de tava promotionala (materialul promo va fi in forma unei rame de tablou) diferite ingrediente din produs precum: boabe de fasole, sos, carne, orez etc;
  • participantul trebuie sa acceseze pagina site-ului, disponibila doar pe telefonul mobil kfc.ro/artalatava si sa apese butonul “Scaneaza” pentru a face o poza cu ingredientele KFC Burrito cazute pe foaia tava promotionala. Dupa incarcarea pozei aplicatia ii va afisa un mesaj cu tipul de curent artistic din care face parte;

Dupa afisarea curentului artistic din care face parte, participantul are posibilitatea sa distribuie rezultatul obtinut pe pagina personala de Facebook sau sa se inscrie in concurs pentru tragerea la sorti de la finalul campaniei sau pentru unul dintre premiile instant.

Participantii care vor sa se inscrie in tragerea la sorti trebuie sa completeze formularul de inscriere cu urmatoarele date: num e, prenume, email, numar de telefon si  acordul cu regulamentul campaniei.

Un participant poate accesa de mai multe ori www.kfc.ro/artalatava si se poate inscrie de mai multe ori, insa nu poate castiga decat maximum un premiu constand intr- un produs Burrito pe toata durata Campaniei.

In cadrul campaniei, premiile oferite instant, constau in 150 de vouchere pentru sandvisuri Burrito si premiul cel mare oferit prin tragere la sorti consta intr-o excursie la Londra.

Premiile campaniei, constand in 150 de Vouchere Buritto pentru produse KFC Burrito se vor oferi prin momente norocoase. Pentru fiecare premiu se va desemna inaintea inceperii campaniei in mod aleator cate un moment castigator (definit sub forma: zi, ora, minut, secunda). Momentele castigatoare vor fi extrase in cadrul unei trageri la sorti inainte de data inceperii campaniei, din intervalul corespunzator perioadei Campaniei. Va fi desemnat castigator Participantul care a transmis primul in Campanie o inscriere valida dupa un moment castigator, indiferent de intervalul de timp concret dintre momentul castigator si momentul inscrierii in campanie.

Castigatorul premiului cel mare ce consta intr-o excursie la Londra cu intrare la un muzeu de arta, oferite in cadrul campaniei vor fi desemnati prin tragere la sorti electronica ce va avea loc la in prezenta unui reprezentant al organizatorului si a unui notar public. In data de 7 iunie 2016 se vor trage la sorti un premiu si 5 rezerve. Vor intra in tragere la sorti toate inscrierile valide din perioada 16.05 - 03.06.2016. Tragerea la sorti este un eveniment public.