Acest concurs a expirat în data de 2015-09-01. Vezi concursurile active aici.
Huawei si Vodafone te trimit la Marele zid chinezesc.

Concursul „Huawei și Vodafone te trimit la Marele zid chinezesc”, desfasurat in cadrul magazinelor Vodafone va incepe in data de 01 august 2015 si se va desfasura pana pe data de 31 august 2015, conform orarului magazinelor Vodafone.

Modalitati de inscriere in campanie:

Participantul trebuie sa achizitioneze cel putin un telefon Huawei P8 in perioada 01 - 31 august 2015, sa completeze formularul de promotie si sa il introduca in urna promotionala disponibila in magazinele Vodafone marcata cu logo Huawei si cu mesajul ''Cu Huawei P8 poti ajunge la Marele Zid Chinezesc". Completarea formularului de concurs presupune completarea datelor: nume si prenume, adresa de e-mail, nr. de telefon si daca este necesar bon fiscal sau factura fiscala.

In cadrul Campaniei pot fi acordate urmatoarele premii:

  • 1 x Excursie in China Beijing cu excursie la Marele Zid Chinezesc. 

Excursia include:

  • Excursie pentru 2 persoane care include 2 bilete de avion + taxe aeroport, cazare 7 nopti in hotel de 4 stele, mic dejun inclus, transfer aeroport – hotel – aeroport, vizita la Marele Zid Chinezesc cu transfer de la hotel + transport + ghid in cadrul unui grup
  • Valabilitare voucher: 6 luni de zile de la primirea acestuia

Se va realiza o tragere la sorti, la finalul campaniei, in prezenta unui notar public, filmata, in intervalul 01.09 - 04.09.2015 si in care vor fi inscrisi toti cei care indeplinesc cumulativ conditiile mentionate mai sus.