Acest concurs a expirat în data de 2017-02-15. Vezi concursurile active aici.
Castiga la Douglas comandand online!

Concursul "Castiga comandand online la Douglas" începe la ora 00:01, pe data de 20 ianuarie 2017 şi se încheie la ora 24:00 pe data de 14 februarie 2017.

Participantul trebuie sa cumpere din magazinul online www.douglas.ro produse participante in valoare de minim 200 de lei, in perioada 20 ianuarie – 14 februarie 2017. Participantul poate avea mai multe achizitii de produse si pentru fiecare astfel de achizitii de minim 200 de lei pe un singur bon fiscal are dreptul de participa suplimentar la loteria publicitara.

Produsele participante la loterie sunt produsele de parfumerie si ingrijire destinate barbatilor, disponibile in magazinul online douglas.ro.

Participantul trebuie să completeze corect si integral toate campurile solicitate in contul de client.

Participantul trebuie să comunice organizatorului prin completarea următoarele date cu caracter personal: nume, prenume, adresa de e-mail, localitate, adresa unde locuieşte permanent în mod legal si numarul de telefon la care poate fi contactat Participantul.

Participantul trebuie sa pastreze bonul fiscal care atesta achizitia datorita careia a primit dreptul de participare la concurs. Participantii desemnati castigatori pot beneficia de premiile concursului, doar daca prezinta bonul fiscal in original reprezentantilor organizatorici, prin care atesta achizitia in valoare de minim 200 de lei din magazinul online douglas.ro, achizitie de produse participante, realizata in perioada de desfasurare a concursului.

In lipsa bonului fiscal castigatorul nu isi poate ridica premiul, iar organizatorul va contacta rezerva.

Premiul acordat prin tragere la sorti constă in:

  • 1 excursie la Madrid pentru doua persoane in perioada 1-3 aprilie 2017
  • 2 bilete la meciul Real Madrid – Deportivo Alavés din aceeasi perioadă

Tragerea la sorti prin intermediul careia se va declara castigatorul va avea loc pe data de 28 februarie 2017, ora 15:00. Se va genera o lista a tuturor participantilor la concurs, in ordinea cronologica a intrarii in concurs. Se va extrage un castigator si trei rezerve prin intermediul sistemului random.org. Organizatorul va publica numele câştigătorilor şi câştigurile acordate pe pagina de socializare Facebook, Douglas Romania.