Acest concurs a expirat în data de 2017-02-16. Vezi concursurile active aici.
Castiga o experienta ca-n filme la Londra cu Telekom si TV1000.

Campania „Castiga o experienta ca-n filme la Londra cu Telekom si TV1000” va incepe in data de 16.01.2017 si se va incheia la data de 15.02.2017, inclusiv. 

Se considera eligibili pentru participarea la prezenta campanie, urmatorii:

  • Clienti existenti Telekom Communication Romania:
    • Care au servicii de televiziune TV S, TV M sau TV L sau un pachet care include unul dintre aceste servicii si au inclus Telekom TV Web & Mobile, implicit programul TV 1000.
    • Care au servicii de voce si/sau internet mobil (cu abonament) si au inclus Telekom TV Web & Mobile – “Canale TV mini”, implicit TV 1000
    • Care au servicii de voce si/sau internet fix - au acces la “Canale TV Online” pentru 10,7 lei/luna
  • Clientii noi care achizitioneaza unul dintre serviciile de mai sus (TV S,TV M, TV L sau pachete care contin aceste servicii; Abonament – mobil)
  • Clientii noi care achizitioneaza servicii de voce fixa/internet fix si isi activeaza serviciul Telekom TV Web & Mobile cu costul de 11 lei suplimentar
  • Non-clienti care achizitioneaza doar Telekom TV Web & Mobile – pachetul “Canale TV Online”

Pentru a putea participa la prezenta campanie, participantii eligibili mentionati mai sus trebuie sa-si faca cont MyAccount si apoi sa se logheze pe www.telekomtv.ro pentru a urmari filmele si serialele TV1000, exclusiv in perioada campaniei. Tot clientii care se vor loga cu datele din MyAccount pe www.telekomtv.ro in timpul campaniei vor intra automat in tragerea la sorti pentru premiul campaniei.

In cadrul prezentei campanii, organizatorul ofera un singur tip de premiu, dupa cum urmeaza:

  • 1 x Excursie la Londra pentru 4 persoane

Excursia la Londra are drept scop oferirea posibilitatii castigatorului, alaturi de 3 insotitori, de a vizita studiourile Harry Poter, Notting Hill, Trafalgar Square si alte locuri in care au fost filmate filme celebre, posibilitate oferite de catre TV1000. Castigatorul trebuie sa fie insotit de 3 prieteni. Perioada excursiei: 09 martie 2017 – 12 martie 2017. Perioada nu poate fi modificata. Premiul include:

  • bilete de avion, cursa directa Bucuresti – Londra – Bucuresti (British Airways), pentru 4 persoane
  • transfer de la aeroport-hotel/ hotel- aeroport, pentru 4 persoane
  • 3 nopti de cazare la un hotel calificat la categoria 4 stele din Londra, pentru 4 persoane, in camere duble. Room service-ul si banii de cheltuiala nu sunt inclusi.
  • mese incluse: mic-dejun, pranz si cina, pentru 4 persoane, la restaurante locale
  • un tur al celor mai populare puncte turistice ale Londrei: zonele Notting Hill si Kensington, magazinul Harrods, Piccadilly si Trafalgar Square, Westminster Abbey, Casa Parlamentului, faimosul Big Ben, London Eye, Buckingham Palace, London Film Museum) – inclusiv vizitarea unora dintre obiective, pe baza itinerarului pe care il va primi castigatorul odata cu validarea atribuirii premiului
  • ghid turistic pe tot parcursul calatoriei

Castigatorul premiului oferit in campaniei promotionale se va desemna prin tragere la sorti electronica, la sediul Agentiei. Tragerea la sorti se face prin mijoace electronice automate, avand siguranta ca alegerile sunt aleatorii si ca factorul uman nu poate interveni in desemnarea castigatorului si a rezervelor.

Tragerea la sorti va avea loc pe data de 22.02.2017 si va fi asistata de un notar public. Dupa finalizarea tragerii la sorti, se va redacta un proces verbal al extragerii.