Acest concurs a expirat în data de 2016-07-01. Vezi concursurile active aici.
Lasa joaca familiei tale in grija noastra!

Campania "Lasa joaca familiei tale in grija noastra!" este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei, in perioada 15 mai 2016 – 30 iunie 2016, inclusiv.

Produsele participante la campanie sunt produsele promotionale Zewa comercializate de catre organizator pe piata din Romania, in urmatoarea combinatie: oricare produs Zewa impreuna cu hartia igienica Zewa Deluxe – gama 3 straturi. Produsele Zewa participante la promotie sunt disponibile in limita stocului existent.

Pentru a castiga unul din premiile campaniei, participantul trebuie:

  • sa achizitioneze cel putin un produs Zewa impreuna cu hartia igienica Zewa Deluxe – gama 3 straturi, pe un singur bon fiscal /factura fiscala, in perioada campaniei;
  • sa trimita intre 15 mai 2016 – 30 iunie 2016, un SMS la numarul 1812 (tarif normal valabil in retelele Vodafone, Orange sau Telekom) numarul de bon fiscal /factura fiscala care atesta achizitia produselor participante la campanie, sau sa intre pe www.zewa.ro, sa urmeze pasii de inscriere afisati pe site si sa introduca numarul de bon fiscal /factura fiscala care atesta achizitia produselor participante la campanie in perioada 15 mai 2016 – 30 iunie 2016;

Un participant se poate inscrie de mai multe ori in campanie, dar cu bonuri fiscale/facturi fiscale distincte la fiecare inscriere.

Toti participantii sunt obligati sa pastreze cel putin pana la data de 29 iulie 2016 toate bonurile fiscale/facturile fiscale inscrise in campanie.

In cadrul promotiei pot fi acordate urmatoarele de premii:

Premiile constand in tablete vor fi acordate prin tragerei la sorti electronice, in baza tuturor inscrierilor corecte cu bon fiscal efectuate in perioada campaniei, prin SMS sau online pe www.zewa.ro. Tragerile la sorti pentru acordarea premiilor vor avea loc in prezenta unui notar public, in urmatoarele zile: 31 mai 2016, 14 iunie 2016, 4 iulie 2016.

Premiul cel mare, constand in excursie la Legoland, va fi acordat printr-o tragerea la sorti ce se va organiza in data de 4 iulie 2016. Tragerea la sorti se va efectua in prezenta unui notar public, din toate intrarile valide primite in perioada 15 mai 2016 – 30 iunie 2016.

Campania promotionala „Lasa joaca familiei tale in grija noastra!” este organizata de SCA Hygiene Products S.R.L.. Regulamentul oficial al campaniei este disponibil aici.