Acest concurs a expirat în data de 2016-07-11. Vezi concursurile active aici.
Schema-i asa: fa un Facebook LIVE in timp ce urmaresti un meci de fotbal si castigi KFC!

Campania este organizata pe teritoriul Romaniei, in perioada 19.06.2016 - 10.07.2016, inclusiv.

Pentru a participa la campanie, participantul trebuie sa acceseze pagina campaniei si sa posteze un link cu un video Facebook LIVE, in care se vor filma avand o reactie la unul dintre meciurile Euro 2016.

Dupa completarea formularului de date personale si finalizarea inscrierii, postarile vor fi moderate si publicate in Galeria cu reactii in termen de maxim 24 de ore.

In cadrul campaniei se vor acorda in total 90 de premii zilnice ce constau in Meniuri Buckets, se vor acorda cate 5 premii pentru fiecare zi a campaniei, cate 3 meniuri pentru fiecare castigator desemnat si Marele Premiu un City Break in tara castigatoare la Euro 2016 in valoare de 2.000 euro.

Premiile constand in 90 de bucket-uri se vor oferi prin momente norocoase. Pentru fiecare premiu se va desemna inaintea inceperii campaniei in mod aleator cate un moment castigator (definit sub forma: zi, ota, minut, secunda). Momentele castigatoare vor fi extrase in cadrul unei trageri la sorti inainte de dafa inceperii campaniei, din intervalul corespunzator perioadei campaniei. Va fi desemnat castigator participantul care a transmis primul in campanie o inscriere valida dupa un moment castigator, indiferent de intervalul de timp concret dintre momentul castigator si momentul inscrierii in campanie.