Acest concurs a expirat în data de 2015-01-01. Vezi concursurile active aici.
Din alt univers.

Puţini ştiu cum e să pluteşti la 60 de kilometri deasupra Pământului, acolo unde atmosfera se deschide către spaţiul infinit. Noi îţi oferim şansa să te alături acestor puţini exploratori ai spaţiului, să părăseşti atmosfera terestră şi să te întorci acasă cu o poveste fantastică. Poţi să faci faţă competiţiei şi să iei marele premiu?

Ce trebuie să faci?

Pentru a decide pe cine trimitem în spaţiu, vrem să aflăm răspunsul la o întrebare simplă. Tu ce ai vrea să faci în spaţiu? Pentru a intra în competiţie descrie în câteva cuvinte cea mai tare provocare pe care ai vrea să o experimentezi în spaţiu.

Provocarea noastră a fost să creăm cel mai evoluat aparat de bărbierit din lume. Lansarea noului Philips Seria 9000 dotat cu tehnologii revoluţionare înseamnă că ne-am atins obiectivul.

Concursul "Castiga o excursie in spatiu!" va incepe pe data de 20 noiembrie 2014, ora 00:00:01 si va dura pana la 31 decembrie 2014, ora 23:59:59.

In cadrul Concurului va  fi acordat un singur premiu, si anume o excursie in spatiu avand o valoare impozabila de 44.700 euro. Zborul in spatiu va fi realizat de catre compania SXC/ XCOR Aerospace Inc. cu o naveta spatiala care va zbura la o altitudine de aproximativ 100 km.

Inscrierea in vederea participarii la acest concurs, inscrierea se va face online pe site-ul Philips, participantii inscrisi creandu-si un cont personal in cadrul acestui site, iar pentru inscrierea valabila in vederea participarii este necesara si indeplinirea cumulativa a urmatoarelor conditii:

  • Participantul  trebuie sa aiba drept de participare la concurs;
  • Inscrierea se va face doar in perioada Campaniei;
  • Participantul trebuie sa acceseze butonul „Intra in competitie";
  • Sa raspunda la intrebarea: Tu ce ai vrea sa faci in spatiu?
  • Sa personalizeze mesajul cu un text, o imagine sau un material video fie din galeria de pe site, fie un fisier propriu. Imaginea trebuie sa fie landscape (orizontala) si in formatul JPEG sau TIFF. Video-ul trebuie sa aiba maxim 30 de secunde si poate fi: un link de YouTube cu privire la care sa exista dreptul de folosire de catre terti in orice scop , inclusiv in scopul mentionat mai sus sau un fisier video personal.
  • Sa completeze formularul de inscriere cu urmatoarele date personale: nume, prenume, e-mail, telefon, sex, data nasterii, nume utilizator, parola, confirmare parola, bifa accept termeni si conditii.
  • Dupa completarea textului se apese butonul “Send” (Trimite) pentru a finaliza inscrierea in Campanie.
  • Participantii vor fi instiintati printr-un mesaj afisat pe pagina de web Philips cu privire la finalizarea actiunii lor.
  • Dupa validarea inscrierii, Participantul va fi inscris automat in tragerea la sorti pentru premiul concursului.