Acest concurs a expirat în data de 2015-11-16. Vezi concursurile active aici.
Cat traiesti, te joci!

Campania promotionala este organizata si se va desfasura pe teritoriul Romaniei in toate magazinele care comercializeaza produsele participante la campanie, in perioada 1 octombrie - 15 noiembrie 2015.

In campania promotionala vor participa toate produsele marca Zewa din urmatoarele categorii de mai jos:

  1. Hartie igienica uscata
  2. Hartie igienica umeda
  3. Role de bucatarie
  4. Servetele faciale
  5. Batiste nazale
  6. Servetele de masa

Pentru a se inscrie la concurs, fiecare participant trebuie:

  • sa achizitioneze minimum 2 produse Zewa pe acelasi bon fiscal/ aceeasi factura fiscala, dintre care unul dintre cele doua produse trebuie sa fie obligatoriu hartie igienica uscata Zewa, in perioada de desfasurare a campaniei.
  • sa acceseze site-ul campaniei, pagina special dedicata promotiei, accesibila prin intermediul bannerului de promotie de pe pagina principala a site-ului zewa.ro, pe perioada de desfasurare a campaniei. Dupa ce au accesat site-ul, participantii se pot inscrie in campanie prin completarea formularului de participare pe care trebuie sa il completeze cu urmatoarele date: nume, prenume, numar de telefon si numarul bonului fiscal/ facturii fiscale, data bonului fiscal/ facturii fiscale care atesta achizitia de produse participante si sa bifeze casuta "Sunt de acord cu Regulamentul Oficial al campaniei''. Dupa parcurgerea acestei etape, se afiseaza o noua pagina cu un joc dc tip "slot machine" in care imaginile de pe pagina se rotesc continuu; daca participantul nimereste 3 imagini identice, castiga 1 kit de produse Zewa. Daca participantul nu nimereste 3 imagini la fel, nu este desemnat castigator al unui kit de produse Zewa, insa va participa la tragerea la sorti pentru desemnarea premiului constand intr-o excursie in parcul de distractii din Paris. Castigatorii premiilor constand intr-un kit de produse Zewa trebuie sa aleaga din lista disponibila, magazinul Inmedio de la care doresc sa isi ridice premiul.

Toti participantii care parcurg etapele de mai sus, au posibilitatea de a castiga unul dintre cete 3.000 kituri Zewa sau marele premiu - 1 excursie in parcul de distractii din Paris.

Pentru a putea castiga unul dintre cele 80 de vouchere eMAG, in valoare de 150 RON fiecare, participantii trebuie sa pacurga intai etapele detaliate mai sus. Dupa parcurgerea acestor etape, participantii vor pimi pe adresa de e-mail pe care au mentionat-o in formular, un cod unic pe care trebuie sa il utilizeze pentru inscrierea in cadrul sectiunii "Impartaseste joaca ta". Dupa completarea codului unic in campul indicat, participantii trebuie sa incarce o fotografie la sectiunea "Impartaseste joaca ta", care sa reprezinte o boacana, o situatie care sa exprirne joaca. 

In cadrul campaniei, organizatorul va acorda urmatoarele premii:

  • 3.000 kituri produse Zewa, fiecare kit continand: 1 pachet hartie igienica uscata Zewa Deluxe Cashmere Peach 3 straturi 4 role, 1 pachet role de bucatarie Zewa Wisch&Weg Design Küche 2 straturi 2 role si 1 pachet batiste nazale Zewa Softis Standard 4 straturi 10 x10
  • 80 vouchere eMAG
  • 1 exursie la parcul de distractii din Paris pentru toata familia (2 adulti si 2 copii)

Kiturile de produse Zewa se vor acorda prin intermediul unei aplicatii cu mecanism de tip instant win care va putea fi accesata dupa completarea formularului de inscriere. Premiile pot fi castigate de cei care au completat formularul de inscriere, in perioada campaniei.

Voucherele eMAG se vor acorda prin jurizare, participantilor care au completat formularul de inscriere in concurs si au incarcat o fotografic in cadrul sectiunii "Impartaseste joaca ta", care sa reprezinte o boacana, o situatie care sa exprime joaca. Criteriile in baza carora se vor selecta castigatorii sunt: legatura cu conceptul promotiei (in masura in care este expusa o boacana, o situatie care sa exprime joaca), legatura cu brand-ul Zewa, masura in care contin si poze cu produse Zewa (in ideea in care, conform conceptului promotiei, Zewa este factor de joaca), amuzamentul situatiei expuse, claritatea/ calitatea fotografiei care sa permita juriului sa o evalueze. ln cadrul fiecarei jurizari se vor acorda catre 13 premii constand intr-un voucher Emag, exceptie facand ultima jurizare, in cadrul careia se vor acorda 15 premii. 

Excursia in parcul de distractii din Paris se vor acorda prin tragere la sorti realizata prin intermediul functiei random din Excel. La tragerea la sorti vor participa toti cei care au completat formularul de inscriere disponibil pe site-ul zewa.ro, in perioada campaniei.