Acest concurs a expirat în data de 2016-06-11. Vezi concursurile active aici.
Uita-te la Mama mea gateste mai bine si poti castiga o vacanta in Grecia!

Emisiunea Mama mea gătește mai bine îți pregătește un super concurs! Începând din 11 mai până pe 10 iunie 2016 urmărește emisiunea difuzată de Prima TV, Mama mea gătește mai bine și îți poți petrece o vacanță a la grec, în insula Corfu.

Mama mea gătește mai bine este gata de concurs! De luni până vineri uită-te la PrimaTV de la ora 19.30 și prinde indiciul zilei, înscrie-l în pagina de concurs alături de datele tale complete şi corecte şi poţi câştiga o vacanţă "a la grec" în insula Corfu, în valoare totală de 2.000 de euro!

Așa că, dacă vrei să-ți petreci vacanța în stil a la grec nu trebuie ca mama ta să gătească mai bine ci doar să prinzi indiciul din emisiune și poți să îți pregătești bagajele pentru un sejur în insula Corfu. O insulă de poveste, un paradis verde înconjurat de ape, lagune albastre și peisaje de vis potrivite pentru relaxare. Este locul unde te trimit indiciile pe care le vezi la emisiunea Mama mea gătește mai bine.

Uită-te la emisiune, prinde indiciul zilei, înscrie-l pe pagina de concurs și poți câștiga o excursie în Grecia, unde vei savura tone de bunătăți grecești.

Vacanţa constă într-un pachet turistic de tip excursie pentru 2 persoane, in perioada 15.08.2016 – 15.09.2016, cu urmatoarele caracteristici:

  • 7 nopti cazare hotel 4* cu Mic dejun inclus;
  • Transport avion direct pe ruta: Bucuresti – Corfu – Bucuresti;
  • Bagaj de mana si bagaj de cala in limitele antitative si numerice fiaste de compania aeriana desemata /contractata de agentia de turism;

Așa că, dacă vrei să-ți petreci vacanța în stil a la grec în insula Corfu, o insulă de poveste, un paradis verde înconjurat de ape, lagune albastre și peisaje de vis potrivite pentru relaxare, uită-te la emisiune, prinde indiciul zilei, înscrie-l în concurs! Mai multe indicii, mai multe şanse de câştig!