Acest concurs a expirat în data de 2016-11-14. Vezi concursurile active aici.
Castiga cu Zewa!

Campania „Ingrijire completa” este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei, si se va desfasura in perioada 12 septembrie 2016 – 13 noiembrie 2016, inclusiv.

Produse participante sunt produse Zewa comercializate de catre organizator pe piata din Romania, cu sau fara ambalaj promotional:

  • hartia igienica Zewa in orice tip de ambalaj sau varianta;
  • batiste nazale in orice tip de varianta, si ambalaj de 10x9, 10x10, 15x10, 15x9, 9x5, 6+2x10 sau 6+2x9

Mecanismul campaniei:

  • Participantii se pot inscrie in campanie daca achizitioneaza oricare produs Zewa participant la campanie in perioada campaniei.
  • Participantii vor trimite numerele de bonuri fiscale/facturi fiscale: online, prin introducerea numarului de bon fiscal /de factura fiscala care atesta achizitia a minim un produs participant la campanie prin completarea unui formular de inscriere disponibil la accesarea website-ului www.winwithzewa.com. 

Participantul nu poate sa se inscrie cu acelasi numar de bon fiscal/factura fiscala decat o singura data. Participantii la campanie trebuie sa pastreze bonurile fiscale/facturile fiscale, in original si integrale, nedeteriorate, pentru validarea ulterioara a premiilor.

In cadrul promot iei pot fi acordate prin trageri la sorti urmatoarele de premii:

  • Premiu cel mare o Excursie in Austria la SPA – Pentru excursie castigatorul va primi un voucher in valoare de 11.125 de ron, cu care isi poate alege pachetul turistic dorit. Valoarea pachetului turistic include servicii de cazare, transport, masa, alte excursii optionale sau activitati de agrement, dar nu include contravaloarea altor cheltuieli efectuate de castigator si insotitorii sai in timpul excursiei. In alegerea pachetului turistic, castigatorul va putea opta pentru una dintre destinatiile agreate anterior de catre Organizatorsi agentia de turism. De asemenea, castigatorul va putea opta cu privire la perioada sejurului, insa acesta va fi efectuat pana cel tarziu la data de 31 martie 2017.

2. Premii saptamanale 100 buc Seturi de produse de ingrijire de lux Sabon, diverse variante, constand in: un gel de dus (300ml), o crema hidratanta (50ml), o crema de corp - Borcan (200ml).

Premiile vor fi acordate prin trageri la sorti electronice, online pe  www.winwithzewa.com .