Acest concurs a expirat în data de 2016-08-01. Vezi concursurile active aici.
Mancam si ne bucuram romaneste!

Campania "Săptămâna Românească" este organizată și desfășurată în toate magazinele Lidl de pe teritoriul Romaniei în perioada 25.07.2016 - 31.07.2016. Promotia se desfasoara zilnic, in intervalul orar 07:00:00 – 22:00:00, respectiv pe durata programului de functionare a fiecarui magazin Lidl.

Pentru a participa la campanie, participantul trebuie să achiziționeze produse comercializate din orice magazin Lidl de pe teritoriul României in valoare toatala de cel putin 50 lei. Printre produsele achizitionate trebuie sa se regaseasca și minim 1 produs din gama sortimentală „Camara Noastra” (descrise în Anexa 1 la Regulamentul Oficial). Participantii trebuie sa pastreze bonul fiscal care face dovada achizitiei produselor din magazinele LIDL.

Participantii trebuie să completeze formularul destinat înscrierii în campanie pe site-ul surprize.lidl.ro. Pentru a fi validat drept participant, participantii trebuie să completeze toate câmpurile obligatorii ale formularului cu datele corecte (nume, prenume, adresa de e-mail, telefon, oras de resedinta, numărul bonului fiscal aferent cumpărăturilor efectuate). Datele de participare trebuie completate corect si complet astfel incat pe baza acestora sa se poata realiza identificarea si contactarea participantului, in cazul in care acesta este desemnat castigator prin tragerea la sorti.

În cadrul campaniei vor fi acordate un premiu constând în 1 excursie in Maramures - Viseul de Sus, la Hotel Mirage Resort 3* pentru doua persoane, incluzând cazare 4 nopti in camera dubla, în regim de demipensiune, acces gratuit la Aquaparc, și o excursie pentru doua persoane cu Mocanita pe Valea Vaserului.

Stabilirea câștigătorilor premiilor are loc după următorul mecanism - Toti participantii care au achizitionat produse din magazinele Lidl si au completat formularul de inscriere in campanie participa la tragerea la sorți ce va avea loc în maxim 72 de ore de la încheierea campaniei.