Acest concurs a expirat în data de 2016-06-04. Vezi concursurile active aici.
Ne zboara gandurile spre zile pline de soare, cu miros de mare, nisip fin, leneveala si o carte buna alaturi.

Ne zboară gândurile spre zile pline de soare, cu miros de mare, nisip fin, leneveală şi o carte bună alături.

Altfel spus, te invităm să-ţi faci planuri de vacanţă pe o insula grecească unde poţi petrece 7 zile alături de cineva drag. Împreună cu prietenii noştri de la Christian Tour, te provocăm să alegi una dintre insulele Corfu, Creta, Kos sau Zakynthos.

Tot ceea ce trebuie să faci este să plasezi o comandă pe site-ul Carturesti şi să bifezi în procesul de finalizare a comenzii înscrierea la concurs în perioada 3 mai – 3 iunie 2016.

Prin participarea la concurs, îți exprimi acordul de a primi știri despre evenimentele și ofertele culturale ale librăriei carturesti.ro.

În cadrul acestei campanii publicitare se va acorda prin tragere la sorţi un premiu constând într-o excursie, pentru două persoane, cu 7 nopţi de cazare cu mic dejun sau demi-pensiune într-un hotel de 3 stele şi transport cu avionul, taxe de aeroport. Excursia va fi oferită intr-una din urmatoarele destinaţii turistice: Insula Corfu, Insula Creta, Insula Zakynthos sau Insula Kos, în funcţie de disponibilitatea locurilor charter-tour operate de către partenerul Christian Tour. Perioada de călătorie în care câştigătorul poate beneficia de excursie este 01.09.2016 – 30.09.2016 sau 01.05.2017 – 31.05.2017.

Câştigătorul va fi ales prin tragere la sorţi pe data de 4 iunie 2016 şi anunţat în pagina de campanie.