Acest concurs a expirat în data de 2015-11-07. Vezi concursurile active aici.
La Paul, pofta de dulce te poate trimite la Fete des Lumieres din Lyon!

Campania este organizata pe teritoriul Romaniei, in perioada 22.09.2015, ora 23:59:59 – 06.11.2015, ora 23:59:59 inclusiv (ora Romaniei), in patiseriile Paul din Bucuresti.

Produsele participante la campanie sunt produsele din gama Millefeuille.

Pentru a se putea participa la campanie, participantul trebuie sa parcurga urmatoarii pasi:

  • sa achizitioneze cel putin un produs din gama Millefeuille din brutariile Paul, in perioada  campaniei. Participantul va primi un singur sticker promotional, indiferent de numarul  produselor din gama Millefeuille marcate pe bonul fiscal.
  • sa accepte stickerul promotional ce va fi lipit pe bonul fiscal in urma achizitiei. Sticker-ul promotional contine un cod promotional unic format din 6 caractere alfanumerice. Participantul nu poate solicita stickerul promotional ulterior.
  • sa acceseze pagina de Facebook a Organizatorului, sa dea like paginii, sa acceseze tab-ul Millefeuille collection, sa apese butoul „Vreau sa castig!” si sa completeze integral formularul de participare. Formularul de participare contine urmatoarele campuri: nume, numarul de telefon, codul unic promotional, adresa de e-mail. De asemenea, acesta trebuie sa raspunda la una dintre intrebarile afisate „Pe ce data incepe festivalul Fete de Lumieres din Lyon?”, „In ce an a fost prima editie a Festivalul Luminilor din Lyon impartasita cu tot restul lumii?” sau “In cadrul editiei din 2014 a Festivalului Luminilor, pe ce pod din Lyon au fost surprinse proiectiile?”.
  • dupa completarea formularului, participantul trebuie sa finalizeze inscrierea prin apasarea butonului „Trimite”, afisat pe ecran.

In cadrul campaniei se va acorda, prin tragere la sorti, un premiu constand intr-o excursie de 4 zile pentru 2 persoane la Lyon, la Festivalul Luminilor, in perioada 5 - 8 decembrie 2015, in valoare de 7.974 RON. Premiul contine transport, cazare 3 nopti cu mic dejun inclus la Hotel Best Western Saphyr Lyon 4* si diurna de 115 ron/zi/persoana.

In termen de 3 zile lucratoare de la terminarea Campaniei va avea loc tragerea la sorti in cadrul careia se va extrage un potential castigator al marelui premiu, o excursie de 4 zile la Lyon la Festivalul Luminilor, impreuna cu 10 rezerve. Tragerea se va efectua din toate inscrierile valide primite in perioada campaniei, in prezenta unui notar public.