Acest concurs a expirat în data de 2015-08-17. Vezi concursurile active aici.
SummerKiss Bus te duce la mare impreuna cu artistii tai preferati!

Știi că te-ai distrat la maxim atunci când nu le poți povesti părinților tot ce ai făcut. Aha, exact! Ce se întâmplă în Kiss Bus rămâne in SummerKiss Bus!

Kiss FM și BestJobs repun în circulație primul club pe roți din România care te ține într-o petrecere de 24 de ore. Da, ai auzit bine!

Urmărește începând din 6 iulie pagina de Facebook Kiss FM și câștigă bilete pentru tine și gașca ta de prieteni la concursurile desfășurate de duminică până joi! La mare poți să ajungi cu avionul, cu mașina, cu Nașu’... sau în SummerKiss Bus împreună cu artiștii tăi preferați. În fiecare sâmbătă te așteaptă următorul program de party:

  • Dimineața: plecăm din București cu SummerKiss Bus din fața sediului Kiss FM împreună cu cei mai tari artiști români care vor cânta tot drumul pentru tine.
  • Pe drum: avem warm-up cu MC Cristi Nitzu, apoi cântăm și petrecem de să ne știe toată autostrada Soarelui.
  • Pe litoral: dacă ai cântat anul trecut ”mă întorc la tine iar și iar, mare albastră”, acum îi arăți că te-ai ținut de promisiune. Cât e ziua de lungă stai la plajă și te răcorești în mare!
  • Seara: facem gașcă și petrecem la evenimente surpriză powered by Kiss FM!
  • Când răsare soarele: ne întoarcem în București cu SummerKiss Bus și o mulțime de amintiri mișto.

Go wild la cea mai nebună experiență a verii!

Campania "SummerKiss Bus" se va desfasura incepand cu data de 6 iulie 2015 si pana la data de 16 august 2015, inclusiv.

Premiul consta intr-o excursie cu autocarul pe ruta Bucuresti – litoralul Marii Negre si retur, intr-un interval de 24 de ore plus accesul la petreceri organizate pe litoral. Programul si lista de activitati vor fi anuntate castigatorului ulterior desemnarii.

Programul calatoriilor:

  • Pentru concursurile efectuate in intervalul 6 iulie – 9 iulie, deplasarea se va face in intervalul 11 iulie – 12 iulie 2015.
  • Pentru concursurile efectuate in intervalul 12 iulie – 16 iulie, deplasarea se va face in intervalul 18 iulie – 19 iulie 2015.
  • Pentru concursurile efectuate in intervalul 19 iulie – 23 iulie, deplasarea se va face in intervalul 25 iulie – 26 iulie 2015.
  • Pentru concursurile efectuate in intervalul 26 iulie – 30 iulie, deplasarea se va face in intervalul 1 august – 2 august 2015.
  • Pentru concursurile efectuate in intervalul 2 august – 6 august, deplasarea se va face in intervalul 8 august – 9 august 2015.
  • Pentru concursurile efectuate in intervalul 9 august – 13 august, deplasarea se va face in intervalul 15 augusr – 15 august 2015.

Este asigurat transportul de la Bucuresti pe litoralul Marii Negre. Pachetul nu include transportul de la adresa de domiciliu a castigatorului/insotitorilor acestuia/acestora catre punctul de plecare din Bucuresti, eventualele cazari in Bucuresti sau pe litoral, asigurarea medicala precum si orice alte cheltuieli personale.