Acest concurs a expirat în data de 2015-07-31. Vezi concursurile active aici.
Accesorii cu stil de la Poiana Amaruie.

Concursul se desfăşoară în perioada 24 Iulie 2015, ora 7:00:00 – 30 Iulie 2015, ora 23:59:59.

Participantii trebuie:

  • sa intre pe pagina de Facebook Poiana;
  • sa caute mesajul care face referire la acest concurs – si anume „Știm că femeii din ziua de azi îi place să se îmbrace cu stil, așa că acum ai șansa să câștigi o eșarfă creată de Stephan Pelger! Tot ce trebuie să faci este să lași un comentariu cu răspunsul la întrebarea „Care din cele 4 sortimente Poiana Amăruie se potrivește cel mai bine stilului tău și de ce?”. Premiem cele mai creative 10 răspunsuri, încrise până pe 30 Iulie, ora 23:59. Succes!”
  • la mesajul de pe pagina de Facebook Poiana, participantii trebuie sa raspunda cu un comentariu la cerinta din postare „Lasă un comentariu cu răspunsul la întrebarea „Care din cele 4 sortimente Poiana Amăruie se potrivește cel mai bine stilului tău și de ce?””

Toate raspunsurile valide intra in procesul de jurizare dupa terminarea concursului. Procesul de jurizare va avea loc in termen de 7 zile lucratoare de la terminarea concursului.

1 premiu este format din o esarfa semnata de designerul vestimentar Stephan Pelger.

Numele castigatorilor vor fi facute publice pe pagina de Facebook Poiana la finalul concursului, prin comentarii la mesajul care face referire la concurs.