Acest concurs a expirat în data de 2014-09-27. Vezi concursurile active aici.
Lansam FIFA 15 pe televizoarele LG Ultra HD!

Vino vineri, 26 septembrie 2014, începând cu ora 17.00, în showroom-ul eMAG Crângaşi și participă la lansarea FIFA 15 pe televizoarele LG Ultra HD!

Înscrie-te, participă și câștigă super premii!

Pentru a participa, înscrie-te lăsând un comentariu cu raspunsul corect la întrebarea: Cine este jucătorul de pe coperta jocului FIFA 15? Din cei care vor răspunde corect vom extrage joi, la ora 16.00, prin tragere la sorți, 32 de norocoși care se vor înfrunta în campionatul de FIFA 15. Aceștia vor fi anunțați la ora 17.00, deci vă rugăm să ne lăsați o adresa de mail validă la postarea comentariului și să vă verificați mailul joi seara.

Premii pentru competiția de FIFA 15:

  • Locul 1 – Consola Xbox One + Joc FIFA 15
  • Locul 2 – Televizor Smart LED LG, 106 cm
  • Locul 3 – Telefon mobil LG L90
  • Locul 4 – Soundplate LG

Premii pentru suporteri:

Nu ești printre cei 32 de norocoși care vor încinge meci dupa meci? Nici o problemă. Pe parcursul campionatului, între 2 goluri și 3 cartonașe galbene, vom oferi și multe alte premii în cadrul unui super QUIZ. Așadar, pastrați-vă răbdarea și bonurile de ordine pentru ca punem la bătaie 10 Jocuri Fifa 15.

Invitat special:

Maestrul de ceremonii, comentator și responsabil cu supravegherea și desfășurarea meciurilor va fi MC Bogdan Ciudoiu Confirmă-ți participarea și fii la curent cu toate update-urile pe pagina de Facebook a evenimentului!