Acest concurs a expirat în data de 2016-11-14. Vezi concursurile active aici.
Urmareste cursele MotoGP la Digi Sport, trimite cuvantul cheie și poti castiga o casca aniversara, Jorge Lorenzo replica!

Concursul „Grila de Start te echipeaza cu o casca de mare campion” se va desfasura in perioada 20 martie – 13 noiembrie 2016. Concursul este organizat si se desfasoara pe teritoriul Romaniei.

In perioada campaniei, in fiecare weekend in care se desfasoara competitia MotoGP, organizatorul va comunica un cuvant cheie in emisiunea Grila de start si /sau in cadrul comentariilor din timpul cursei. In total vor fi 18 cuvinte cheie comunicate de organizator.

Participantii trebuie sa acceseze pagina campaniei, sa introduca cuvantul cheie si sa completeze datele sale de identificare (nume si prenume, localitate si judet, numar de telefon si adresa de mail). Introducerea cuvantului-cheie cu privire la o cursa MotoGP poate avea loc de la data comunicarii acestuia pana la ora 24:00 a zilei de joi ce urmeaza cursei respective. Un participant are dreptul sa introduca o singura data acelasi cuvant cheie.

Desemnarea castigatorului premiului constand intr-o casca HJC, Jorge Lorenzo replica, in editie limitata, cu care acesta a sarbatorit participarea la 200 de mari premii, se va realiza pe 14.11.2016 prin tragere la sorti prin intermediul random.org.

In plus fata de casca HJC, Jorge Lorenzo replica, pe perioada desfasurarii concursului organizatorul mai poate acorda si alte premii surpriza.

Valoarea estimata a castii aniversare este de 300 de euro.