Acest concurs a expirat în data de 2016-03-08. Vezi concursurile active aici.
Cand are loc premiera filmului Zootropolis?

Vedeta internationala Shakira isi imprumuta vocea premiata cu Grammy lui Gazelle, cel mai mare star pop din Zootropolis. „Shakira este extrem de prietenoasa si sincera. Dupa ce am intalnit-o, am regandit personajul. Ea ne-a oferit o perspectiva minunata despre cine e Gazelle”, spune regizorul Rich Moore.

Shakira interpreteaza melodia originala a filmului, „Try Everything”, scrisa de artista Sia si duoul de compozitori Stargate. „Cred cu tarie ca au surprins intr-adevar spiritul filmului, nu doar in ceea ce priveste melodia, ci si din punct de vedere al versurilor. Este vorba despre a nu-ti fie teama de visurile tale si a fi dispus sa lupti pentru ele”, spune Shakira. Cantecul este unul simbolic pentru calatoria lui Judy Hopps de la a fi un iepuras intr-un oras mic la a deveni politist intr-un oras mare.

Superstarul international Shakira a acceptat cu drag sa-si imprumute vocea lui Gazelle: „Sunt extrem de recunoscatoare sa fac parte din acest proiect extraordinar”, spune cantareata. „Acest film este frumos, amuzant, inteligent, captivant, si-l lasa pe spectator cu un mesaj grozav si o inima plina de bucurie. Este unul dintre cele mai puternice filme de animatie pe care le-am vazut vreodata si indraznesc sa spun ca spectatorii vor fi de acord cu mine”, a completat ea.

Gazelle e cel mai mare star pop din Zootropolis. Adorata in intreaga lumea de turme de fani, Gazelle este o celebritate constienta de probleme sociale, fiind in egala masura talentata si sufletista. „Gazelle intruchipeaza cu adevarat spiritul orasului, unde oricine poate fi orice. Mesajul ei este unul bazat pe speranta, acceptare a celorlalti, prietenie si camaraderie”, spune regizorul Rich Moore.

Artistii grafici au trebuit sa reprezinte o personalitate de star pop intr-un animal rapid, cu copite. „Gazelele sunt animale micute, care stau adesea in doua picioare cand mananca, pentru a putea ajunge la ramurile mai joase. Sunt simpatice si gratioase, cu picioare aparent fragile. insa sunt incredibil de agile si de puternice. Am imbinat ce am observat cu anumite particularitati ale Shakirei – felul in care isi strange pleoapele, de exemplu –, pentru a surprinde in totalitate individualitatea si forta personajului”, spune Renato Dos Anjos, coordonatorul departamentului de animatie.

Prestatiile artistice ale personajului denota statutul ei de celebritate, prin clipiri de gene si miscari de cap expresive. in plus, are o coafura stilata. „Gazelle are un par lung, ondulat”, spune Michelle Robinson, supervizoarea dezvoltarii look-ului personajelor. „Au fost multe discutii despre asta. in intregul film exista doar cateva personaje care au parul apropiat de cel al oamenilor, iar Gazelle este unul dintre acestea.”

Sinopsis -  Metropola moderna a mamiferelor din Zootropolis este un oraș ca nici un altul. Cuprinzand cartiere de locuinte precum luxosul Sahara Square sau glacialul Tundratown, reprezinta o incrucisare de rase, unde animale din fiecare mediu traiesc laolalta – un loc unde, indiferent ce esti, de la cel mai impunator elefant la cel mai mic soricel, poti deveni orice. insa cand ofiterul incepator Judy Hopkins (vocea lui Ginnifer Goodwin) ajunge in oras, ea isi da seama ca a fi primul iepuras intr-o echipa de politie formata din animale mari si puternice nu e atat de usor. Hotarata sa-si dovedeasca valoarea, ea profita de ocazia de a rezolva un caz, chiar daca asta inseamna sa se asocieze cu vulpoiul sarlatan si bun de gura Nick Wilde (vocea lui Jason Bateman), pentru a deslusi misterul.

„Zootropolis” de la Walt Disney Animation Studios este o comedie de aventuri regizata de Byron Howard („Tangled”, „Bolt”) si Rich Moore („Wreck-It Ralph”, „The Simpsons”) si co-regizata de Jared Bush („Penn Zero: Part-Time Hero”).   Filmul „Zootropolis” este distribuit de Forum Film Romania si va avea premiera pe 4 martie 2016, fiind distribuit in format 3D, atat in varianta subtitrata, cat și in cea dublata.

Participa la concurs in perioada 2 - 7 martie 2016, raspunde corect la intrebarea "Cand are loc premiera filmului „Zootropolis”?" si poti castiga una dintre cele 2 carti Zootropolis, oferite de Cine Forum si Editura Litera Mica!