Acest concurs a expirat în data de 2015-12-11. Vezi concursurile active aici.
O carte este un dar, pe care il poti deschide iar si iar.

O carte este un dar, pe care il poti deschide iar si iar. - proverb

Va invit sa ma insotiti intr-o calatorie frumoasa, in lumea celor mai bune carti in limba engleza -  pana in acest moment. Cartile editurii Usborne din Marea Britanie se adreseaza copiilor intre 0-18 ani. Aveti la dispozitie peste 2500 de titluri din care puteti alege - o mare parte din aceste carti au obtinut numeroase premii internationale si au fost scrise in stilul Montessori (cei mici pot explora, pot atinge,  pot fi independenti). 

Cei mici pot face o joaca din citirea acestor carti, iar faptul ca sunt in limba engleza este un mare avantaj pentru ei. Aceste carti ii indeamna la lectura chiar si pe cei mai "mofturosi" (in ale atentiei la citit). Au un colorit aparte, imagini frumoase si bine selectate si nu in ultimul rand au informatii complexe despre diverse subiecte de cultura generala.
Odata ce ati atins o carte Usborne  - imi veti da dreptate - nu se compara cu nici o alta carte.

In fiecare zi de luni pe pagina de facebook Easy Books Bucharest o sa postam “Cartea saptamanii”. Aceasta carte va fi aleasa pe pe criteriul “cea mai dorita carte” - ea poate capta atentia oricarui copil.

Tot ce trebuie sa faceti este ca in fiecare saptamana sa dati raspunsul corect la intrebarea: “Care este cartea acestei saptamani” si poti castiga o carte Winter Pack oferita de Easy Books Romania.

Participa la concurs in perioada 26 noiembrie - 10 decembrie 2015 si poti castiga o carte Winter Pack oferita de Easy Books Romania.