Acest concurs a expirat în data de 2016-12-01. Vezi concursurile active aici.
La aniversarea de 150 de ani, Nestle iti ofera premii pentru un stil de viata echilibrata.

Campania "La aniversarea de 150 de ani, Nestle iti ofera premii pentru un stil de viata echilibrata" este organizata pe intreg teritoriul Romaniei in reteaua de magazine Penny Market si XXL Mega Discount, in perioada 01 - 30 noiembrie 2016.

La campanie participa toate produsele Nestle, inclusiv cele care fac parte din alte promotii, care sunt comercializate in reteaua de magazine Penny Market si XXL Mega Discount din Romania, din categoriile: bauturi, dulciuri, produse culinare, produse alimentare pentru sugari (cu exceptia formulelor de lapte NAN1, NAN2, Nativa 1, Nativa 2, NAN HA 1, NAN HA 2, NAN fara lactoza), cereale si batoane pentru micul dejun.

Pentru a participa la tragerea la sorti, participantii trebuie sa indeplineasca urmatoarele:

  • Sa achizitioneze in perioada campaniei, produse Nestle participante la promotie, in valoare de minimum 20 lei, pe acelasi bon fiscal, inregistrand tranzactia in sistemul REWE prin scanarea la casa de marcat a cardului de fidelitate Penny Market si XXL Mega Discount, in momentul achitarii.

Premiile oferite in cadrul acestei campanii sunt:

  • 150 premii constand in Produse Nestle in valoare de 100 lei;
  • un premiu constand intr-o bucatarie complet utilata in valoare de 20000 lei.

Extragerea se va efectua in data de 19 decembrie 2016 dintre toate bonurile fiscale insotite de card Penny Market si XXL Mega Discount inregistrate in perioada campaniei.