Acest concurs a expirat în data de 2015-04-20. Vezi concursurile active aici.
Danseaza Travesuras.

Campania „Danseaza Travesuras” se va desfasura de luni pana vineri, in intervalul 15 - 19 aprilie 2015.

Realizatorii emisiunii matinale vor lansa concursul „Danseaza Travesuras”, miercuri, 15 aprilie, in intervalul 6:00 - 10:00.

Pentru a putea participa la promotie, ascultatorii Kiss FM trebuie sa trimita pe adresa de mail concurs@kissfm.ro - un filmulet in care se filmeaza dansand pe melodia Nicky Jam / Travesuras, alaturi de datele de contact: nume / prenume / localitate / varsta / numar de telefon valid.

Inscrierile sunt posibile oricand, in intervalul 15 aprilie – 17 aprilie 2015, inclusiv. In data de luni, 20 aprilie, realizatorii emisiunii Razi cu Sergiu si Andrei, vor anunta 3 castigatori din totalul participantilor la campanie. Castigatorii sunt nominalizati de catre realizatorii emisiunii, decizia lor fiind definitiva.

Filmuletele trimise pe adresa de mail castigator@kissfm.ro pot sa ilustreze o singura persoana sau un grup de persoane. Daca in filmuletele alese de catre realizatorii emisiunii ca fiind castigatoare apare mai mult de o persoana, va fi considerata castigatoare persoana care a trimis mailul. Daca mai multe persoane trimit acelasi filmulet, este considerata castigatoare persoana care a trimis prima respectivul filmulet.

Se va acorda cinci premii constand in cate o bratara inteligenta Polar Loop / Misty Blue.

La campania „Danseaza Travesuras” poate participa orice persoana fizica rezidenta in Romania, care a implinit varsta de 16  ani pana la data participarii la campanie.