Acest concurs a expirat în data de 2016-09-12. Vezi concursurile active aici.
O bere la 10 minute!

Campania “O bere la 10 minute” este organizata si se desfasoara pe teritoriul Romaniei, in locatiile de tip hotel / restaurant / bar, mentionate in Anexa 1 a regulamentului oficial, in perioada 20 iulie 2016 - 11 septembrie 2016.

Produsele participante in campanie: bere la halba, marca Ursus, Timisoreana, Peroni, Grolsch si Pilsner Urquell.

Pentru a participa la prezenta campanie promotionala, consumatorii trebuie sa respecte urmatorul mecanism:

  1. Consumatorul comanda o bere la halba, din una dintre locatiile participante;
  2. Completeaza chestionarul on line, pe site-ul lahalba.ro, in mod anonim;
  3. La finalul chestionarului, consumatorul primeste un raspuns generat automat de site, in care se mentioneaza daca este castigator sau necastigator
  4. Daca nu este castigator, consumatorul primeste urmatorul mesaj: „Ne pare rau, de data aceasta nu ai castigat, insa parerea ta este importanta pentru noi. Nu ezita sa ne comunici parerea ta despre experienta cu berea la halba si pana pe data de 11 septembrie 2016, poti castiga pe loc o bere la 10 minute!„
  5. Daca este castigator, consumatorul primeste urmatorul mesaj: „Parerea ta este importanta pentru noi, iar experienta cu berea la halba de astazi ti-a adus inca o halba de bere la fel! Lasa-ne datele tale personale pentru a intra in posesia premiului!„
  6. Consumatorul isi introduce urmatoarele date personale pe site: Nume si prenume, Nr. de telefon, Adresa de e-mail, Data nasterii. Dupa ce si-a introdus datele personale, primeste instantaneu, de pe site, un cod pe care trebuie sa il prezinte barmanului/ ospatarului, pentru a-si revendica premiul.
  7. Premiile in bere se ofera in aceeasi zi, in locatia participanta, in interval de 90 minute de la momentul comunicarii codului castigator. Premiile nu pot fi revendicate in alta zi si nici in alta locatie.

Un participant identificat cu acelasi numar de telefon mobil, se poate inscrie in campanie de maximum 5 ori intr-o zi.

Premiile pentru consumatori oferite in cadrul prezentei campanii promotionale consatu in cate o halba de bere. Numarul de premii si sortimentele de bere oferite sunt urmatoarele:

  • 140.000 x Ursus 400 ml
  • 56.000 x  Grolsch 400 ml
  • 42.000 x  Peroni 400 ml
  • 14.000 x  Pilsner Urquell 400 ml
  • 30.000 x  Timisoreana 400 ml

Premiile ce constau in bere se vor acorda consumatorilor, dupa cum urmeaza:

In fiecare interval de 10 minute, incepand cu ora 19.00, site-ul selecteaza automat primul consumator care a accesat site-ul in acel interval si a raspuns la intrebari, desemnandu-l castigator. Pentru a intra in posesia premiului, castigatorul trebuie sa-si completeze datele personale pe site si sa bifeze ca este de acord cu regulamentul concursului. In acel moment, va primi automat un cod castigator pe care trebuie sa-l prezinte barmanului, pentru a revendica premiul.

Berile necastigate se reporteaza in urmatorul interval de 10 minute. Intervalul orar, zilnic de castig este cuprins intre orele 19:00 si 23:00.

La finalul zilei, premiile care nu se revendica in ziua castigului, nu se reporteaza pentru urmatoarea zi.