Acest concurs a expirat în data de 2015-07-20. Vezi concursurile active aici.
Castiga un sejur de 2 persoane, cu cheltuieli incluse, la Etape du Tour, editia 23 - 19 iulie 2015.

Promotia se va derula in perioada 07 mai 2015 ora 10:00:00 - 19 iulie 2015 ora 23:59:59 pe intreg teriloriul Romaniei.

Produsele a caror achizitionare dau dreptul de participare la promotie sunt toate produsele apartinand marcii Isostar aflate la vanzare in toate magazinele care comercializeaza produse de nutritie sportiva lsostar de pe intreg teritoriul Romaniei.

Inscrierea in Campanie se poate realiza completand un formular de participare prin intermediul web-site-ului Isostar. Pentru a intra in Campanie, Participantii trebuie sa achizitioneze produse participante de minimum 30 de lei, TVA inclus, pe un singur bon de casa si sa se inscrie, in perioada campaniei  prin accesarea website-ului Isostar, pagina dedicata promotiei „Castiga o aventura ciclista in Turul Frantei si alte sute de premii" si completarea formularului de inscriere.  Dupa completarea formularului de inscriere, participantii trebuie sa dea click pe butonul  „Trimite".

Un Participant are dreptul la maxim 3 inscrieri valide pe toata dura ta campaniei.

Bonurile fiscale prin care un participant achizitioneaza produse participante si pe baza carora se inscríe in promotie trebuie sa fie emise in perioada desfasurarii acesteia si inaintea efectuarii inscrierii in promotie si sa aiba valoarea minima de 30 lei, TVA inclus. Fíecare bon fiscal in valoare minima de 30 leí da dreptul participantului la o singura inscriere in promotie.

Participantii desemnati potentiali castigatori au obligatia, sub sanctiunea anularii premiului atribuit, de a pastra in original si nedeteriorate toate bonurile / facturile fiscale pe care este tiparita denumirea p roduselor participante achizitionate in perioada de desfasurare a promotiei.

ln cadrul prezentei promotii se vor acorda urmatoarele premii, prin tragere la sorti electronica:

  • 200 de premii constand in un Bidon L' Etape du Tour 2015, Editie Limitata
  • 100 de premii constand in Borseta pentru bicicleta
  • 50 de premii constand in geanla Isostar
  • 10 premii constand in: un tricou tehnic de ciclism Bellotto si un loc in cursa de precalificare pentru Etape du Tour 2015 Franta ce se va desfasura in data de 14 iunie 2015 la Sinaia, jud. Prahova, Romania , in cadrul concursului Road Grand Tour
  • 1 premiu constand intr-un pachet participare gratuita pentru 2 persoane in cursa L'Etape du Tour 2015, Saint-Jean-de-Ma urienne, Franta in perioada 19 iulie - 21 iulie 2015. Premiul include: taxa de participare la cursa, transport cu avionul dus - intors pe ruta Bucuresti-Lyon, transfer aeroport Lyon-Saint-Jean-de-Maurienne cu auto inchiriat in regim Rent-a-Car, 2 nopti cazare in camera dubla, hotel 3* cu mic dejun inclus, bicicleta de concurs de imprumut. Premiul se va acorda celui mai bine clasat participant in cadrul cursei de precalificare ce va avea loc pe parcursul competitiei sportive Road Grand Tour - Infernul Muntelui din 14 iunie 2015, Sinaia, jud. Prahova.

Marele premiu oferit celui mai bine clasat participant la cursa de precalificare din cadrul Road Grand Tour, Sinaia, 14 iunie 2015, competitie la care vor lua startul cei 10 participanti desemnati prin tragere la sorti, consta intr-o participare gratuita la „L' Etape du Tour", Saint-Jean-de-Maurienne, Franta.

Acordarea premiilor se va face in cadrul a doua extrageri, dupa cum urmeaza:

  • Prima extragere va avea loc in data de 8 iunie 2015. Se vor extrage 10 castigatori ai premiilor constand in tricou tehnic + participare la cursa Road Grand Tour, Sinaia 14.06.2015. Extragerea se va face din randul participantilor inscrisi care au completat drept sport principal practicat ciclismul. Impreuna cu aceslia se vor extrage alte 5 rezerve.
  • Marele Premiu constand intr-o un pachet de participare la cursa Etape du Tour 2015 se va acorda unuia dintre castigatorii extrasi la punctul anterior validati (care fac dovada achizitiei produselor), in speta celui mai bine clasat din cei 10 care participa la cursa de precalificare Road Grand Tour Sinaia, desfasurata in orasul Sinaia, jud. Prahova in dala de 14 iunie 2015.

In data de 21 iulie 2015 se vor trage la sorti castigatorii celor 350 de premii, si ulterior, rezerve pentru fiecare categorie:

  • a. Intai se vor extrage castigatorii celor 200 de bidoane L'Etape du Tour 2015, Editie Limitata;
  • b. Dupa extragerea celor de mai sus se vor extrage castigatorii celor 100 de borsete pentru bicicleta;
  • c. Dupa extragerea celor de mai sus se vor extrage castigatorii celor 50 de genti Isostar;
  • d. Dupa extragerea celor de mai sus se vor extrage 10 rezerve pentru bidonul L' Etape du Tour 2015. Editie Limitata;
  • e. Dupa extragerea celor de mai sus se vor extrage cele 5 rezerve pentru borsetele de bicicleta;
  • f. Dupa extragerea celor de mai sus se vor extrage cele 3 rezerve pentru gentile Isostar;

Tragerea la sort i electronica va fi organizata la sediul organizatorului, prin intermediul platformei online random.org.