Acest concurs a expirat în data de 2016-02-21. Vezi concursurile active aici.
Te pregatesti sa sarbatoresti Dragobetele, sarbatoarea romaneasca a tineretii si dragostei, impreuna cu persoana iubita?

Te pregatesti sa sarbatoresti Dragobetele, sarbatoarea romaneasca a tineretii si dragostei, impreuna cu persoana iubita?

Tabu si magazinul de cadouri de lux My-Man.ro te ajuta sa-ti surprinzi jumatatea cu un cadou special care sa ii arate cat de mult il iubesti!

Intra acum in competitie si poti castiga un premiu cu care sa-l surprinzi de Ziua Indragostitilor: o agenda de lux din piele sau un set de scris vintage distins.

Agenda din piele, un cadou potrivit pentru orice barbat serios, este realizata prin tehnici traditionale din materiale de cea mai buna calitate

Setul de scris vintage “Old Writing”, este un simbol al distinctiei, format dintr-un stilou, penite speciale si calimara frumos ornamentata cu un armasar. Impachetat intr-o cutie retro captusita cu materiale fine, setul de scris va trona ca un trofeu pe biroul sau.

Vrei sa castigi? Tot ce trebuie sa faci este sa urmaresti pasii concursului si poti fi una dintre cele 2 castigatoare ale premiilor.

  • Da share acestui articol pe pagina ta de Facebook;
  • Lasa-ne in sectiunea „mesaj” raspunsul corect la intrebarea ”Ce cadou ai alege de pe site-ul my-man.ro pentru partenerul tau?” si completeaza datele tale de contact din campurile formularului;

Concursul se desfasoara in perioada 8 - 20 februarie 2016.