Acest concurs a expirat în data de 2016-06-01. Vezi concursurile active aici.
LG G5 – Life’s good when you play more.

Perioada de desfasurare a campaniei este 29.04.2016 – 31.05.2016.

Pentru a participa la aceasta campanie, participantul trebuie sa inscrie pe pagina campaniei poze de tip selfie cat mai amuzante alaturi de prietenii lui.

Pentru a inscrie o poza in prezenta campanie, un participant poate opta pentru una dintre variantele de mai jos:

  • Sa intre pe pagina campaniei si sa incarce poza prin accesarea butonului “Incarca poza” si sa-si completeze datele personale;
  • Sa posteze poza pe una dintre retelele de socializare folosing hashtag-ul #playLGG5. Pentru ca fiecare poza selfie sa intre in campania promotionala, aceasta trebuie sa contina obligatoriu hashtag-ul #playLGG5, indiferent de reteaua de socializare pe care este postata poza;

Un participant poate posta un numar nelimitat de selfie-uri, atata timp cat acesta respecta cerintele prezentei campanii, respectiv reprezinta un selfie amuzant alaturi de prieteni si este insotit de hashtag-ul #playLGG5 sau este incarcat pe pagina campaniei, dar in tragerea la sorti intra cu maxim 50 de poze inscrise.

In cadrul acestei campanii, organizatorul ofera castigatorilor campaniei 2 tipuri de premii, dupa cum urmeaza:

  • Premiul 1 - 1 x Telefon LG G5 + Kit baterie portabila
  • Premiul 2 - 20 x Tricou Life's good when you play more

Premiile oferite in cadrul campaniei vor fi oferite prin tragere la sorti. Un participant poate intra in tragerea la sorti cu maxim 50 de poze inscrise, indiferent de modalitatea de inscriere. Tragerea la sorti va avea loc in data de 7 iunie 2016, la sediul agentiei.