Acest concurs a expirat în data de 2016-10-01. Vezi concursurile active aici.
Ai folosit vreodata Uber? Iti recomand o cursa gratuita!

Avem noi vești bune pentru tine! Toamna asta dăruiești și câștigi, și nu doar curse Uber gratuite , ci noul iPhone 7 .

Cum funcționează:

  • Crează un  cont gratuit aici;
  • Deschide meniul aplicației Uber (colțul din stânga sus) și atinge “Curse gratuite” pentru a afla codul tău personal de invitație;
  • Invită-ți familia, prietenii și cunoscuții care nu au încercat Uber până acum să își facă un cont folosind codul tău.

Invită 100 de prieteni să folosească Uber până pe 30 septembrie 2016 și primești cadou noul iPhone 7. Bineînțeles, pe lângă reducerea de 10 lei la 3 curse Uber pe care o primești pentru fiecare prieten căruia îi recomanzi Uber, și cursele în valoare de 500 RON dacă ești în Top 10 utilizatori care au efectuat recomandări la finalul campaniei.

Tot ce trebuie să faci este să trimiți codul tău personal de invitație prietenilor și familiei tale în perioada 19 – 30 septembrie 2016 și vei beneficia de o reducere de 10 lei la următoarele tale 3 curse Uber, de fiecare dată când recomanzi serviciul. În plus, pe lângă faptul că le oferi celor dragi o alternativă convenabilă, confortabilă și sigură de a se deplasa prin oraș, le oferi și lor 10 lei reducere la primele lor 3 curse Uber.

Dacă ai recomandat 100 de utilizatori până la finalul campaniei, primești cadou noul iPhone 7. Iar dacă te numeri în Top 10 utilizatori cu cel mai mare număr de recomandări, vei primi curse Uber în valoare de 500 RON, ca să te poți deplasa gratuit întreg sezonul.

Fiecare invitat primește o reducere de 10 lei la următoarele 3 curse Uber, iar tu primești la rândul tău o reducere de 10 lei la următoarele 3 curse Uber (Atenție! Tu vei beneficia de reducere imediat ce utilizatorul căruia i-ai recomandat serviciul va efectua prima sa cursă Uber).

La finalul campaniei, primii 10 utilizatori care au primit cele mai multe reduceri la curse de la persoanele invitate în perioada campaniei, vor primi curse Uber în valoare de 500 RON

Toți utilizatorii care au invitat 100 de prieteni în perioada campaniei și au primit 300 de reduceri de 10 RON la curse Uber vor primi cadou noul iPhone 7.

NU EȘTI UTILIZATOR UBER? NICI O PROBLEMĂ! FĂ-ȚI UN CONT ACUM AICI!

Perioada campaniei este 19 – 30 septembrie 2016. În timpul campaniei, fiecare utilizator oferă și primește 10 lei reducere la 3 curse Uber. Reducerile sunt valabile 3 luni de la data aplicării în cont. La finalul campaniei, fiecare utilizator va oferi o cursă gratuită în valoare de maxim 20 lei.