Acest concurs a expirat în data de 2014-09-30. Vezi concursurile active aici.
Fii prima care isi va completa arsenalul de seductie cu cel mai hot smartphone al momentului!

Castiga noul iPhone 6 oferit de QuickMobile si fii prima care isi va completa arsenalul de seductie cu Cel Mai Hot smartphone al momentului!

Esti pasionata de tehnologie si iti place sa faci fotografii pentru profilele tale de FB si Instagram? Atunci cu siguranta visezi la noul iPhone 6. QuickMobile iti ofera sansa de a castiga cel mai in voga gadget al momentului!

Tot ce trebuie sa faci este sa postezi fotografia (sau fotografiile) preferata/e din vacanta pe pagina de FB RevistaAndreeaRaicu si/sau pe pagina de Instagram RevistaAndreeaRaicu. 

Nu uita sa folosesti pe ambele pagini htagurile #revistaandreearaicu si #iphone6quickmobile, este o conditie esentiala pentru ca fotografia ta sa participe la concurs.

Perioada concursului pentru un iPhone 6 oferit de QuickMobile: 18 - 29 septembrie 2014!

Fotografia care primeste cele mai multe like-uri va fi premiata cu un iPhone 6. Numele castigatorului va fi anuntat pe FB Andreea Raicu si pe FB Revista Andreea Raicu pe 30 septembrie. Castigatorul va fi anuntat prin email.

Imaginile participante la concurs trebuie sa apartina concurentilor, nu pot fi imagini din baze de date sau fotografii preluate din alte surse online.

Echipele Revista AndreeaRaicu si QuickMobile nu pot participa la concurs.