Acest concurs a expirat în data de 2015-06-01. Vezi concursurile active aici.
Descopera noul Suzuki Vitara.

Campania “Descopera noul Suzuki Vitara” va incepe in data de 20.04.2015 si se va desfasura pana la data de 31.05.2015.

Inscrierea la aceasta campanie se realizeaza prin crearea unui cont pe site-ul www.suzuki.ro, in perioada campaniei.  Inscrierea in concurs este considerata ca fiind valida dupa completarea corecta a tuturor câmpurilor din pagina de inscriere si dupa descoperirea intregului puzzle prezent pe site, pe durata campaniei. In momentul in care contul este complet, un link de activare va fi trimis automat pe adresa de mail indicata de participant. Pentru validarea contului, este necesar ca participantul sa dea click pe link-ul de activare primit pe email. In acest moment contul este valid si participantul este inscris in concurs. 

Pentru a se inscrie in cursa pentru castigarea premiilor saptamanale, precum si a premiului cel mare constand in noul Suzuki Vitara, un participant la campanie va trebui sa rezolve tot puzzle-ul afisat pe www.suzuki.ro. In momentul in care un concurent a rezolvat tot puzzle-ul, se califica pentru a castiga Noul Suzuki Vitara sau premiile saptamanale prin tragere la sorti. La extragere participa toti participantii al caror cont este valid, intrunesc toate conditiile din regulament si au completat tot puzzle-ul prezent pe site. 

Pentru a putea rezolva puzzle-ul de pe www.suzuki.ro este necesara completarea tuturor indiciilor ce corespund câmpurilor aferente pieselor din puzzle.  Pentru aceasta, participanţii trebuie sa asculte emisiunea „Râzi cu Sergiu şi Andrei” , difuzata in cadrul postului Radio Kiss FM, de luni pâna vineri intre orele 06:00 - 10:00 si sa descopere indiciul zilei , care va consta in raspunsul la enuntul rostit in direct de Sergiu si Andrei. 

Dupa descoperirea acestui indiciu, participantul se va autentifica pe www.suzuki.ro si va introduce indiciul in câmpul corespondent zilei in curs. Daca indiciul este corect, sistemul va semnala concurentului acest lucru printr-un mesaj de confirmare. Si in cazul in care concurentul introduce un indiciu gresit, sistemul ii va semnala acest fapt si va putea incerca din nou introducerea variantei corecte, in acel moment sau ulterior. 

Fiecare indiciu completat in mod corect intoarce pe rând câte o piesa din puzzle. Puzzle-ul este format din 30 piese diferite, fiind necesare tot atatea indicii pentru a il completa. 

Important: indiciul din fiecare zi de vineri poate ajuta participanţii sa descopere si celelalte indicii furnizate in saptamana respectiva in cadrul emisiunii de luni pâna joi. Astfel, introducerea corecta a indiciului de vineri va completa tot puzzle-ul din saptamana respectiva (5 piese) sau orice piese lipsa din saptamana respectiva. 
 
In cadrul campaniei se vor acorda 6 premii saptamanale si marele premiu al campaniei – o masina Suzuki Vitara, atribuite prin tragere la sorti. 

  • Premiile saptamanale constau intr-un kit format din: sapca, tricou, stick USB. Se vor acorda, in total, 6 premii saptamanale;
  • Marele premiu al campaniei consta intr-o masina Suzuki Vitara, in valoare de 15.000 de euro;

Câstigatorii premiilor saptamanale si castigatorul marelui premiu vor fi desemnati prin tragere la sorţi, pe site-ul random.org, extragere asistata si validata de avocatul AdAlchemy si reprezentanti ai MGSI. Pentru marele premiu, masina Suzuki Vitara, se vor extrage prin tragere la sorti pe site-ul random.org un castigator si 10 rezerve 

Castigatorul marelui premiu al campaniei va fi anuntat, in direct, pe postul de radio Kiss FM, luni, 1 iunie 2015, in intervalul 6:00 - 10:00, in cadrul emisiunii “Razi cu Sergiu si Andrei”. Castigatorii premiilor saptamanale si castigatorul marelui premiu vor fi contactati telefonic in termen de 5 zile de Ad Alchemy, pentru a fi anuntati ca au castigat si a li se explica cum pot intra in posesia premiului respectiv.