Acest concurs a expirat în data de 2015-05-05. Vezi concursurile active aici.
5 Adevar sau Provocare.

Promotia "5 Adevar sau Provocare" are loc pe o perioada de 6 saptamani in intervalul 23 Martie ora 15:00:00 – 04 Mai 2015 ora 14:59:59. Promotia se va desfasura pe intreg teritoriul Romaniei.

La prezenta Promotie participa toate sortimentele 5 Gum (Cobalt, Electro, Turbulence, Celsius) care au mesaje inscriptionate pe ambalajul interior al fiecarei lame de guma si au, pe ambalajul exterior (pe folia protectoare a pachetului), in coltul din stanga sus din vedere frontala, inscriptionat mesajul „Adevar sau provocare 12 provocari in fiecare pachet”.

In vederea participarii la Promotie, Participantii trebuie sa parcurga urmatorii pasi:

  • sa acceseze website-ul www.5adevarsauprovocare.ro;
  • sa acceseze una dintre sectiunile website-ului, adevar sau provocare si sa urmeze pasii pe care Vlad Craioveanu ii prezinta in cele doua sectiuni. In functie de sectiunea aleasa Participantul trebuie sa urmeze pasii de mai jos care sunt descrisi si de Vlad Craioveanu in website.

Un Participant poate accesa ambele sectiuni ale website-ului, fara restrictii, indiferent de ordinea in care decide sa o faca.

Sectiunea adevar: Daca Participantul a optat sa acceseze aceasta sectiune trebuie sa parcurga urmatorii pasi:

  • Sa aleaga unul dintre butoanele numerotate de la 1 a 12 din partea de jos a paginii website-ului. Fiecare buton reprezinta o cutie ce contine un premiu care este legat si inspirat de un adevar despre Vlad Craioveanu.
  • In urma prezentarii si descrierii adevarului respectiv de catre Vlad Craioveanu in cadrul filmului ce va rula dupa ce Participantul va alege un buton de la 1 la 12, Participantul trebuie sa ghiceasca ce obiect se afla in cutia respectiva dand click (apasand / selectand) pe unul dintre cele 5 obiecte care apar deasupra butoanelor numerotate de la 1 la 12.
  • Sa completeze formularul in care se cer date personale pentru a putea fi contactat in vederea validarii ca si Participant Castigator in cazul in care iese castigator in tragerea la sorti si sa bifeze bifa de sub formular. Datele solicitate sunt, nume, prenume, numar de telefon, adresa de email.

Sectiunea provocare: Daca Participantul a optat sa acceseze aceasta sectiune trebuie sa parcurga urmatorii pasi:

  • Sa alega una dintre cele doua optiuni propune provocare sau upload provocare. In functie de optiunea aleasa Partcipantul trebuie sa urmeze pasii de mai jos. Un participant poate accesa ambele optiuni ale sectiunii, fara restrictii, indiferent de ordinea in care decide sa o faca.
  • Daca Participantul a optat sa acceseze propune provocare trebuie sa parcurga urmatorii pasi:
    • Sa scrie corect in caseta aparuta una dintre cele 231 provocari care se afla inscriptionate pe folia protectoare a fiecarei lame de guma de mestecat 5Gum.
    • Sa completeze formularul in care se cer date personale pentru a putea fi contactat in vederea validarii ca si castigator in cazul in care iese castigator in tragerea la sorti si sa bifeze bifa de sub formular.
  • Daca Participantul a optat sa acceseze upload provocare trebuie sa parcurga urmatorii pasi:
    • Dupa ce a vazut care este provocarea saptamanii
    • Sa realizeze provocarea saptamanii
    • Sa faca dovada realizarii acesteia in format video sau foto. Participantul, pentru a vedea care este provocarea saptamanii trebuie sa dea click pe butonul „upload provocare ”.
    • Sa posteze in mediul online, in contul propriu de pe orice retea de socializare ( Facebook, Pinterest, YouTube, Instagram, Twitter) fotografia sau filmul realizat cu provocarea respectiva.
    • La descrierea fotografiei sau a filmului sa foloseasca hashtag-ul #5adevarsauprovocare
    • Sa copieze, in caseta „upload” ce apare dupa ce se apasa butonul „upload provocare ”, linkul la care se gaseste fotografia sau video-ul provocarii care are in descriere hashtag-ul #5adevarsauprovocare
    • Sa completeze formularul in care se cer date personale pentru a putea fi contactat in vederea validarii ca si castigator in cazul in care in urma jurizarii obtine cea mai mare nota pentru provocarea incarcata in concurs.

In cadrul prezentei Campanii Promotionale se vor atribui urmatoarele categorii de premii:

  • Premiile sectiunii Adevar: In total in sectiunea Adevar vor fi acordate 72 de premii, timp de 6 saptamanii. Saptamanal vor fi acordate 12 premii, cate unul din cele 12 tipuri de premii si constau in obiectele pe care Vlad Craoiveanu le prezinta in cutiile numerotate de la 1 la 12. La fiecare premiu se va face tragere la sorti dintre Participantii care au ghicit premiul respectiv.
    1. Premiu obiect 1 - 50 RON - 6 bucati
    2. Premiu obiect 2 - 24 RON - 6 bucati
    3. Premiu obiect 3 - 16 RON - 6 bucati
    4. Premiu obiect 4 - 39 RON - 6 bucati
    5. Premiu obiect 5 - 10 RON - 6 bucati 
    6. Premiu obiect 6 - 26 RON - 6 bucati
    7. Premiu obiect 7 - 40 RON - 6 bucati 
    8. Premiu obiect 8 - 29 RON - 6 bucati 
    9. Premiu obiect 9 - 85 RON - 6 bucati
    10. Premiu obiect 10 - 50 RON - 6 bucati 
    11. Premiu obiect 11 - 35 RON  - 6 bucati
    12. Premiu obiect 12 - 30 RON - 6 bucati
  • Premiile sectiunii Provocare optiunea Propune Provocare: In total in sectiunea Provocare, optiunea Propune Provocare vor fi acordate 30 de premii a cate o cutie de guma de mestecat 5Gum sortimentul Celsius (o cutie de guma de mestecat contine 10 pachete a cate 12 lame de guma de mestecat). Saptamanal vor fi acordate 5 astfel de premii.
  • Premiile sectiunii Provocare optiunea Upload Provocare In total in sectiunea Provocare , optiunea Upload Provocare vor fi acordate 5 premii. Incepand cu saptamana a doua promotionala, saptamanal va fi acordat cate un premiu ce reprezinta doua bilete la un concert care va avea loc in Romania in anul 2015.