Acest concurs a expirat în data de 2014-12-25. Vezi concursurile active aici.
Delma Sandvis ti-a pregatit premii bune pentru micul-dejun!

Delma Sandvis ti-a pregatit premii bune pentru micul-dejun!

Ziua buna cu Delma Sandvis se cunoaste! Bucura-te de cele mai delicioase dimineti impreuna cu Delma Sandvis si castiga premiile noastre: o masina de mic dejun pe zi sau marele premiu in valoare de 10.000 de lei!

Campania "Delma- Premiul bun face micul dejun!" se va desfasura la nivel national in perioada 01 septembrie 2014, ora 00:01 - 24 decembrie 2014, ora 23:59.

La Campanie participa produsele Delma sandvis 250 gr, Delma sandvis 500 gr si Delma sandvis 1 kg comercializate / distribuite in perioada Campaniei de catre Unilever South Central Europe SA, avand aplicate pe ambalaj codurile promotionale si numarul la care se poate inscrie codul respectiv prin SMS, precum si un flyer eu vizualul, mecanica si premiile Campaniei (numai pe produse din categoriile Delma sandvis 500 gr si  Delma sandvis 1 Kg).

Participantii trebuie sa pastreze capacele cutiilor de Delma, ce contin codurile promotionale pe care le-au inscris, pentru ca in cazul contactarii acestora ca potentiali castigatori sa le poata prezenta spre a fi validati drept castigatori in vederea inmanarii premiului.

Pentru a participa la Campanie, consumatorii (persoane fizice) care indeplinesc conditiile mentionate mai sus, trebuie sa achizitioneze orice produs Delma sandvis participant la Campanie si sa trimita catre Organizator in perioada de desfasurare a campaniei, codul unic de participare tiparit pe capacul cutiei de pe produsul Delma achizitionat, folosind una din urmatoarele doua modalitati de inscriere prezentate in continuare:

  • prin SMS la numarul 1870 (numar cu tarif normal valabil in retelele Orange, Vodafone, Cosmote)
  • prin inscrierea directa pe pagina web a Campaniei, completand formularul de inscriere ce se afla postat pe pagina Campaniei de pe delma.ro

Un cod unic de participare va putea fi inscris in Campanie de catre un singur participant, doar prin una dintre modalitatile de inscriere.

In cadrul acestei Campanii se acorda in total 116 premii dupa cum urmeaza:

  • 115 premii ce constau in cate un aparat de bucatarie multifunctional
  • un mare premiu in bani: suma de 10.000 lei

Premiile se acorda prin tragere la sorti. La fiecare extragere vor participa toate codurile inscrise in Campanie in perioada anterioara datei extragerii. Codurile necastigatoare la prima extragere vor participa la urmatoarea extragere care va avea loc in cadrul Campaniei. Castigatorii celor 115 premii ce constau in aparate de bucatarie multifunctionale sunt stabiliti prin doua extrageri: prima extragere va avea loc la data de 1 noiembrie  2014 si a doua extragere la 29 decembrie 2014.