Acest concurs a expirat în data de 2015-10-10. Vezi concursurile active aici.
Tu si animalul tau de companie.

Subiectul campaniei este colectarea de fotografii cu proprietari si animale de companie. Toate fotografiile colectate intra intr-o tombola, specifica categoriei din care fac parte (caini, pisici, pasari si rozatoare, acvaristica si teraristica). Castigatorul tombolei lunare, din fiecare categorie mentionata va primi un voucher de cumparaturi de 50 de lei pe care il poate folosi pentru cumparaturi pe pentruanimale.ro. Acest voucher poate fi folosit doar pentru cumparaturi si nu poate fi schimbat in bani. Voucherul se va livra direct in contul castigatorului.

Campania implica mai multe categorii de animale de companie, pentru fiecare in parte se va face o tombola separata si se va acorda un premiu individual.

Categoriile de animale de companie care intra in campanie sunt : caini, pisici, pasari si rozatoare, acvaristica si teraristica. Campania se va derula in etape de 4 saptamani, cate o saptamana pentru fiecare categorie, si va fi insotita de promotii speciale pentru fiecare categorie de animale, urmata de tombola din a 5-a saptamana. Campania va dura 25 saptamani, in etape de 5 saptamani, astfel aveti mai multe sanse de castig.

Campania incepe luni 27 aprilie 2015:

  1. Etapa 27 aprilie - 22 mai 2015. Castigatorii acestei etape, pentru fiecare categorie de animale de companie vor fi anuntati in 25 mai.
  2. Etapa 1 iunie - 26 iunie 2015. Castigatorii acestei etape, pentru fiecare categorie de animale de companie vor fi anuntati in 29 iunie.
  3. Etapa 6 iulie - 31 iulie 2015. Castigatorii acestei etape, pentru fiecare categorie de animale de companie vor fi anuntati in 3 august.
  4. Etapa 10 august - 4 septembrie 2015. Castigatorii acestei etape, pentru fiecare categorie de animale de companie vor fi anuntati in 7 septembrie.
  5. Etapa 14 septembrie - 9 octombrie 2015. Castigatorii acestei etape, pentru fiecare categorie de animale de companie vor fi anuntati in 12 octombrie.

Va puteti inscrie in fiecare etapa cu mai multe poze diferite, pentru fiecare categorie, daca aveti mai multe animale de companie. De asemenea va puteti inscrie in toate cele 5 etape cu acelasi animal de companie, atata timp cat fotografia trimisa este diferita.

Premii: Fiecare etapa in parte se va incheia cu o tombola. Pentru fiecare categorie (caini, pisici, pasari si rozatoare, acvaristica si teraristica) se va realiza o extragere, castigatorii vor primii un voucher in valoare de 50 de lei. Pentru fiecare etapa a campaniei vor exista si premii surpriza, precum si promotii la produse.

Fotografiile se trimit pe o pagina speciala din site, destinata acestei campanii. Acolo veti putea incarca poza specifica categoriei din care face parte animalul dumneavoastra de companie. Fotografia trebuie sa aiba o rezolutie minima de 3000 x 2000, iar impreuna cu fotografia trebuie sa trimiteti si adresa dumneavoastra de e-mail pentru a putea fi contactat daca sunteti unul din castigatori. In fotografia trimisa trebuie sa se afle atat animalul de companie cat si dumnevoastra sau un membru al familiei, prieten etc.