Acest concurs a expirat în data de 2015-04-01. Vezi concursurile active aici.
Poti castiga un parfum Giulia Nagmany Glam Love 50 ml Eau de parfum sau Valentino Uomo 50 ml Eau de toilette!

Concursul "Castiga lunar un parfum oferit de  Hiris" se desfasoara pe tot teritoriul Romaniei in perioada 26 Februarie 2015 – 31 Martie 2015, inclusiv.

Pentru a participa la concurs, orice persoana interesata trebuie sa se aboneze la newsletter-ul  Hiris, accesand link-ul  Concurs Newsletter, in perioada 26 Februarie 2015 – 31 Martie 2015. Participarea la concurs nu este conditionata de achizitia vreunui produs.

Pentru a se abona la newsletter, Participantul trebuie sa inscrie o adresa de e-mail valida si numele sau real, folosind oricare dintre modalitatile de abonare existente. Fiecare adresa de e-mail inscrisa va primi un ID de abonare, care este numar natural unic. O adresa de e-mail poate primi cel mult un ID de abonare.

Premiul Concursului este unul din parfumurile Giulia Nahmany Glam Love 50 ml Eau de Parfum (parfum de dama, in cazul in care castigatorul este o doamna) si Valentino Uomo 50 ml Eau de Toilette (parfum barbatesc, in cazul in care castigatorul este un domn).

Castigatorul va fi desemnat in data de 01 aprilie 2015, fiind extras dintre participantii inscrisi la concurs. Castigatorul desemnat va primi unul din parfumurile Giulia Nahmany Glam Love 50 ml Eau de Toilette, in cazul in care castigatorul este o doamna si Valentino Uomo 50 ml Eau de Toilette, in cazul in care castigatorul este un domn. Fiecare Castigator este extras în functe de ID-ul sau de abonare, folosind serviciul random.org. Fiecare abonat dispune de un ID unic, un numar natural.