Acest concurs a expirat în data de 2016-02-29. Vezi concursurile active aici.
Vacanta ta preferata.

Concursul foto “Vacanta Ta Preferata” se va desfăşura la nivel naţional începând cu data de 1 martie 2015 şi până la data de 28 Februarie 2016.

La acest concurs poate participa orice persoană fizică, membră a comunităţii Facebook, cu domiciliul în România cu excepţia angajaţilor Organizatorilor si a firmelor implicate in dezvoltarea acetui concurs, precum şi a membrilor familiilor acestora, rude de gradul I. Participarea este gratuită.

Pentru a participa, utilizatorii trebuie să acceseze pagina de Facebook Info-vacanta.com, să apese butonul "Vreau sa Particip” din partea de mijloc a paginii, să încarce o fotografie reprezentativă. Fotografia încărcată va fi moderată de un administrator în maxim 48 de ore de la înscriere. După terminarea înscrierii fiecare utilizator va primi un e-mail de confirmare.

Fotografiile trimise trebuie sa fie originale, realizate de utilizatori, fara logo-uri sau orice alte materiale ce presupun drepturi de autor și care nu aparțin participantului. Fotografiile trebuie să fie în format jpg, png sau gif. Fotografiile trebuie să aibă un conținut decent. Este permisă înscrierea unei singure poze pe parcursul intregului concurs. Aceeași fotografie nu poate fi postată de mai mulți utilizatori.

În cadrul acestui concurs se acordă la finalul lunilor cate un ghid turistic Lonely Planet. Costurile de livrare sunt suportate în totalitate de către Max Bayern SRL.

Echipa Info-Vacanta.com va desemna la finalul fiecărei luni (31 martie, 30 aprilie, etc.) o fotografie câștigatoare in baza tragerii la sorti aleatorie prin sistemul random.org. Castigatorul va fi anuntat pe pagina Info-vacanta.com si totodata pe adresa de e-mail care este setata in propriul profil de Facebook. Castigatorul va indica ulterior adresa de livrare a premiului castigat.