Acest concurs a expirat în data de 2016-01-01. Vezi concursurile active aici.
De 10 ani castigi cu MultiBonus!

10 clienţi, 10 premii, 10 zile, 10 tranzacţii, 10 motive, al 10lea client, de 10 ani, 10 evenimente, 10 lucruri care ne plac despre MultiBonus!

Anul acesta totul gravitează in jurul cifrei 10. Pentru că MultiBonus împlineşte 10 ani şi pentru că ne dorim ca toţi clienţii MOL care au ales să se înscrie în program în acest deceniu şi să câştige avantaje la fiecare vizită în benzinăriile MOL să aibă parte de surprize şi să sărbătorească alături de noi.

Campania "De 10 ani castigi cu MultiBonus!” va începe la data de 1 februarie 2015, ora 00:00:00 şi se va încheia la data de 31 decembrie 2015, ora 23:59:59. 

Produsele participante la această campanie sunt carburanţii MOL (Benzină Tempo Plus 95, Benzină Tempo Plus 98, Benzină EVO, Motorină Tempo Plus EuroDiesel, Motorină EVO Diesel Euro 5, GPL) precum si produsele si serviciile comercializate în benzinăriile MOL Romania. 

În cadrul acestei campanii Organizatorul va oferi lunar, in perioada campaniei, 10 carduri MOL Blue in valoare de 1.000 de lei fiecare si marele premiu, un card MOL Blue in valoare de 10.000 de lei, acordat la sfarsitul campaniei.

Pentru a participa la campanie, participantul va folosi cardul MultiBonus la achiziţionarea produse si/sau servicii din reţeaua benzinăriilor MOL participante la campanie, în perioada de desfăşurare a Campaniei, achitând cu numerar sau card bancar şi utilizând cardul MultiBonus pentru acumularea de puncte. Alimentarea prin card de carburant, fie acesta card MOL, DKV, UTA sau EuroShell, nu se va considera achiziţionare de carburant în sensul prezentului Regulament. Utilizatorii de carduri MOL RED si MOL Blue se califica pentru a participa la aceasta campanie.

Participanţii la această campanie au dreptul să participe cu un număr nelimitat de alimentări de carburant si achizitii efectuate in benzinariile MOL.

Desemnarea castigatorilor celor 10 carduri MOL Blue acordate lunar Luna de luna, pana la 31 decembrie 2015 vom premia cu carduri MOL Blue in valoare de 1000 de lei fiecare, top 10 clienti in functie de valoarea cumparaturilor pe care le fac in statiile MOL, la care utilizeaza cardul MultiBonus. Incepand cu luna martie, Organizatorul va rula lunar un raport din sistemul informatic de gestiune a tranzactiilor din benzinariile MOL. Acesta va returna TOP 10 clienti MultiBonus ai lunii precedente, in  functie de valoarea totala lunara cheltuita in benzinariile MOL de client, la care s-a folosit cardul MultiBonus pentru acumulare de puncte.

Fiecare client MultiBonus are dreptul să câştige maximum 1 premiu ce se acordă lunar, în perioada campaniei.

Desemnarea castigatorului cardului MOL Blue in valoare de 10.000 de lei In data de 6 Ianuarie 2016 Organizatorul va rula raportul din sistemul informatic de gestiune a tranzactiilor din benzinariile MOL care va rezulta clientul persoana fizica care a inregistrat valoarea cea mai mare cheltuita in benzinariile MOL, folosind cardul MultiBonus pentru acumulare de puncte, in toata perioada a campaniei.