Acest concurs a expirat în data de 2016-12-31. Vezi concursurile active aici.
Copilul tau, vedeta noastra!

Campania promoţională “Copilul tau, vedeta noastră!”, desfășurată de siteul libertateapentrufemei.ro, este organizată şi se desfăşoară pe întreg teritoriul României, in pagina de concurs, în perioada 9 august – 31 decembrie 2016.

Mecanismul campaniei:

Fiecare participant la aceasta campanie trebuie să posteze pe site-ul libertateapentrufemei.ro la sectiunea “Copilul tau, vedeta noastra” o fotografie a copilului său (vârsta maximă 6 ani), însoțită de numele copilului și vârsta, sau să o trimită pe adresa vedeta@libertateapentrufemei.ro, cu specificatia pentru concursul “Copilul tau, vedeta noastră!”. În fiecare lună, site-ul libertateapentrufemei.ro premiază cea mai votată fotografie cu jucării în valoare de 250 de lei. În plus, primii patru copii care au adunat cele mai multe voturi în decursul unei luni au sansa de a fi publicati o singura data in revista ”Libertatea pentru femei”. In aceasta campanie intra toti participantii care trimit fotografii în perioada aferentă fiecărei luni (de pe 1 până pe 30 sau de pe 1 până pe 31 ale lunii). 

Prin trimiterea și postarea fotografiilor cu minori, participanții garantează faptul că au dreptul legal să le publice și își exprimă acordul pentru publicarea pe site-ul libertateapentrufemei.ro, răspunzând personal în cazul în care aceste poze lezează imaginea sau drepturile unei terțe părți.

ATENTIE! Pozele care conțin nuditate explicită sau sunt indecente NU vor fi publicate.

Premiile campaniei promotionale:

Premiile acestei campanii sunt jucării în valoare de 250 de lei și se acordă o dată pe lună. Cei mai votați patru copii pot apărea în revista Libertatea pentru femei.

Câştigătorul acestei campanii va fi stabilit în urma voturilor şi va fi publicat pe site-ul libertateapentrufemei.ro si pe pagina de Facebook Libertatea pentru Femei, cel tarziu pe data de 3 a fiecărei luni.