Acest concurs a expirat în data de 2016-04-09. Vezi concursurile active aici.
Gasca fabuloasa pentru Untold.

Campania "Gașcă fabuloasă pentru Untold" se deruleaza in perioada 24 martie – 8 aprilie 2016 (inclusiv).

Pentru a putea participa la campanie, participantii trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii:

  1. Sa detina un cont personal de facebook in perioada desfasurarii campaniei, respectiv 24 martie – 8 aprilie 2016 (inclusiv);
  2. Sa trimită in perioada 24 martie - 3 aprilie 2016 o poza cu outfit de festival pe adresa de email a partenerului, adresa: team@absolutelyfabulous.ro;

Tema fotografiilor trimise trebuie să ilustreze outfitul pe care participantul la concurs il considera potrivit pentru festivalul Untold. Fotografiile inscrise in concurs, vor fi selectionate, iar cele mai bune 3 fotografii vor fi publicate pe platforma fabulousmuses.net și pe contul de facebook Fabulous Muses în data de 4 martie 2016, când campania intra in a doua etapa, cea de votare pentru locul 1, locul 2 și locul 3.

In cadrul acestei campanii se va acorda prin jurizare cantitativa online, mai exact prin numarul de likeuri stranse de cele 3 fotografii finaliste, urmatoarele 3 premii:

  • locul 1: participantul cu numarul cel mai mare de likeuri, 2 abonamente la Untold Festival 2016
  • locul 2: participantul cu numarul secund de likeuri, 1 abonament la Untold Festival 2016
  • locul 3: participantul cu numarul tert de likeuri, 1 abonament la Untold 2016

Dupa finalul campaniei, in data de 3 aprilie 2016 se vor desemna de catre partener cele 3 fotografii finaliste, care vor intra in etapa de votare a campaniei, in vederea obtinerii unui numar cat mai mare de likeuri pentru outfitul ales. Finalistii au la dispozitie 4 zile pentru a strange un numar cat mai mare de likeuri, intre 4 si 8 aprilie 2016.

Castigatorul va fi anuntat pe contul de facebook Untold Festival în data de 9 aprilie in baza numarului de likeuri, printr-o postare.