Acest concurs a expirat în data de 2014-07-31. Vezi concursurile active aici.
Castiga invitatii duble la concertul The Cat Empire si un drive test cu unul dintre modelele gamei Hyundai!

Campania "Frame your Hyundai" va demara la data de 17.07.2014, ora 12:00 PM si se va desfasura pana la data de 30.07.2014, ora 23:00 PM.

Fiecare participant trebuie sa urmeze pasii descrisi in continuare:

  • sa fie fan al paginii de Facebook “Hyundai Auto Romania”, utilizand optiunea “like”/”imi place”
  • sa intre pe pagina de brand de pe www.facebook.com a Hyundai Auto Romania, si sa raspunda la postarea de concurs printr-un comentariu care sa includa o fotografie cu acesta si un model al gamei Hyundai, care sa transmita ideea de vara, vacanta, petrecere, distractie, etc.

Organizatorul va selecta toate raspunsurile intregistrate in decurs de 24 de ore si va desemna zilnic cate un castigator, prin tragere la sorti electronica, dintre toti participantii la concurs. Extragerea finala va fi realizata in data de 30 iulie, castigatorul fiind desemnat prin tragere la sorti electronica, dintre toti participantii care s-au inscris in concurs.

In cadrul acestei Campanii Promotionale vor fi acordate 15 premii constand in invitatii duble la concertul The Cat Empire si un drive test cu unul dintre modelele gamei Hyundai, in perioada 31 iulie – 04 august (marele premiu). In fiecare zi va fi desemnat un singur castigator, prin tragere la sorti electronica, dintre toti participantii cu inscrieri valide.